Досега в СОС липсваше воля да бъдат решени проблемите в

...
Досега в СОС липсваше воля да бъдат решени проблемите в
Коментари Харесай

Калоян Паргов към таксиметровите шофьори: Не се плашете, промяната идва!

Досега в СОС липсваше воля да бъдат решени проблемите в този отрасъл, само че обстановката ще се промени скоро, съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници

Благодаря на всички таксиметрови водачи, които се отзоваха на поканата. Трябваше да дойдат доста повече, само че разбрахме, че съперника ни от ГЕРБ е отправил директни закани към тези, които ще дойдат от другите компании да участват да им кажа:

Не се плашете, смяната идва! С тези думи водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов се обърна към таксиметровите водачи. Днес той, дружно с претендента за общински консултант от листата на социалистите Ивайло Павлов, с претендента на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Подуяне " Веселин Жечев и с народния представител Димитър Данчев се срещнаха и разговаряха с представители на таксиметровия отрасъл в София.

Темите, които те разискаха, бяха свързани с обновяването на цените всяка година, с обособяването на стоянки, с неналичието на химически тоалетни за потребностите на таксиметровите водачи, потреблението на буслентите, както и размера на налога.

Калоян Паргов беше безапелационен, че цените би трябвало всяка година да бъдат преразглеждани и коментирани. " Нека Столичният общински съвет да стартира да съблюдава закона и един път годишно да преразглежда минималните и оптималните тарифни цени на таксиметровите транспорти в София, в разговор с Вас и жителите, съобщи той. - Проблемите в този отрасъл са доста. А липсва разговор от страна на Столична община с водачите. Поставянето на стоянки тук-там, които са комфортни единствено и само на Столична община, също е проблем. Решаването зависи от волята и организацията на Столична община, която би трябвало да направи нещо, извънредно време е. Досега в СОС липсваше воля да бъдат решени тези проблеми, само че обстановката ще се промени скоро ".

Народният представител Димитър Данчев пое ангажимент да внесе за разглеждане проблемите на тактиметровите водачи в Народното събрание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР