Досега това беше невъзможно, защото защитникът на Йоан Матев и

...
Досега това беше невъзможно, защото защитникът на Йоан Матев и
Коментари Харесай

Това, Което Съобщиха За Обвиняемия За Йоан Матев Току-Що Вбеси Цяла България! След Като Го Пуснаха, Той Е

Досега това беше невероятно, тъй като бранителят на Йоан Матев и майка му Сребра отказваха да получат доказателствата, което стана официална причина следствието да не бъде завършено за 8 месеца. Така Матев беше освободен от ареста от Софийския градски съд с мярка подписка, написа в. " Телеграф ". Прокуратурата апелира пред апелативния, който ще гледа делото във вторник.

С връчването на обвиняването на Йоан Матев прокуратурата ще може да внесе обвинителния акт в съда в понеделник, още преди мярката за неотклонение на Матев да се прегледа на втора инстанция. Екип на вестника е видял по какъв начин Матев е доведен в постройката на полицията в петък следобяд, а майката Сребра, която се укривала от проверяващите докарала адвокатката Стоянка Маркова.

След това потеглила, без да влезе с нея. Трикът с разпита на арестанта, с цел да бъдат доведени юристите му и да им се връчат материалите от следствието биха предотвратили негово бягство, в случай че бъде освободен и от втората инстанция на съда. Йоан Матев ще изиска независимост и във вторник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР