Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме

...
Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме
Коментари Харесай

Гешев отговори на Сарафов: Ще съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор

Досега търпях всевъзможни неистини, тъй като бях основен прокурор и ме интерсуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък имам намерение да осъждам всеки измамник, без значение дали се прави на основен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия. Това съобщи в позиция до медиите някогашният основен прокурор Иван Гешев.

Повод за коментара му е изявление на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

На въпрос по какъв начин активността на кръговете към Петьо Петров и Мартин Божанов е останала скрита за прокуратурата и полицията повече от 10 години, Сарафов отговори:

" Аз виждам едно име, което излиза пред скоби в двата кръга и това е на някогашния основен прокурор. Той е обвързван и с двата кръга. Тепърва ще забележим дали ще има доказателства ".

В отговор Гешев написа:

" Току-що против мен стартира следващата мръсна политическа офанзива. Явно политическите отпадъци се уплашиха от жителите. Борисов натисна ENTER и Боби Истината, експерт в късия роман, оповести " същинска " история в жанр " самичък си я измислих ". И по-късно се обори самичък като сподели, че не разполага с никакви доказателства за изказванията си. И още нещо - веселя се, че съм изкаран пред скобите, тъй като вътре в тях се намират хора, до които в никакъв случай не съм желал да заставам. Все отново на фотографията с Петьо Еврото очевидно е Борислав Сарафов. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР