Досега се появи маса информация, че Xiaomi ще представи своя

...
Досега се появи маса информация, че Xiaomi ще представи своя
Коментари Харесай

Страхотният Xiaomi Redmi Note 5 с двойна камера е готов за продажби

Досега се появи маса информация, че Xiaomi ще показа своя флагман от 2018 година на събитието Mobile World Congress (MWC) 2018 в края на месец февруари и се очакваше продажбите на мобилното устройство да започват през март.
Китайската сертификационна организация 3C ненапълно обясни нещата, тъй като в нейната база данни ненадейно се появиха два смарт телефона, индексирани като MET7S и MEE7S. В документа се споделя, че те са съвместими със всички китайски LTE мрежи от четвърто потомство.

Експертите настояват, че това са две разнообразни версии на страхотния Xiaomi Redmi Note 5 с двойна съществена камера. Това са два модела надлежно с 3 GB оперативна памет/32 GB флаш-диск и 4 GB RAM/64 GB вградена памет. Получаването на документи значи, че новият китайски смарт телефон ще бъде обявен през идващите 2-3 седмици, след което ще се появи на пазара.



Според изтеклата към сегашен ден информация, Xiaomi Redmi Note 5 ще има 5,99-инчов екран със съответствие на страните 18:9 и най-вероятно с резолюция FHD+. Телефонът ще се базира на процесора Snapdragon 630 или Snapdragon 636 и ще работи под ръководството на операционната система Android Nougat с фирмения потребителски интерфейс MUUI 9.

Според предварителни данни, дата модела Xiaomi Redmi Note 5 ще костват $237 и $284.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР