Досега октомври e опреличаван като пътуване с влакче в увеселителен

...
Досега октомври e опреличаван като пътуване с влакче в увеселителен
Коментари Харесай

Топ крипто прогнози за октомври

Досега октомври e опреличаван като пътешестване с влакче в увеселителен парк, защото забележителното нарастване на цените на някои монети на 1 октомври беше последвано от внезапен спад на идващия ден.

В тази публикация може да видите 3 прогнози за водещи криптовалути и по какъв път се чака да поемат те.

Етериум и прогнози за октомври

В продължение на повече от година Етериум се намалява в низходящ чеп по отношение на Биткойн (BTC). По-конкретно, клинът е в действие от юли 2022 година насам. Понастоящем цената на ETH се търгува доста покрай линията на поддръжка на клина.

Точката на конвергенция сред тренд линиите на опозиция и поддръжка наближава, тъй че е евентуално скоро да настъпи уверено придвижване отвън нея. Освен че клинът се смята за бичи модел, дневният показател на относителната мощ (RSI) поддържа опцията за пробив.

RSI е известен индикатор измежду трейдърите за оценка на инерцията и за информиране на техните решения за покупка или продажба на активи. Отчитане над 50 и възходяща наклонност допускат, че биковете към момента имат преимущество, до момента в който резултати под 50 демонстрират противоположното. Индикаторът генерира бича дивергенция, събитие, при което понижението на цената се съчетава с повишение на инерцията. Тази дивергенция постоянно води до превръщане на бичата наклонност.

Ако ETH излезе от клина, може да се увеличи с 25% до региона на опозиция при $2,600. От друга страна, пробив от линията на поддръжка на клина ще обезсили тази бича прогноза, като евентуално ще докара до спад с 12% до поддръжката при $1,433.

Биткойн Кеш (BCH) ще доближи нов годишен връх

Цената на BCH спада, откогато на 30 юни доближи годишния си връх от $329. Понижението се задържа вътре в низходящ успореден канал, който се смята за корективен модел.

Движението вътре в канала докара докрай от $165 на 17 август. Последвалият отскок удостовери линията на поддръжка на канала и сложи началото на възходящо придвижване, което към момента продължава. BCH въпреки всичко съумя да излезе от канала на 29 август.

Основната причина за бичата прогноза идва от броя на вълните. Теорията на вълните на Елиът включва разбор на повтарящи се дълготрайни ценови модели и логиката на психиката на вложителите, с цел да се дефинира посоката на тренда.

Най-вероятният прочит на вълните допуска, че цената на BCH се намира в петата и последна вълна на възходящото придвижване, което стартира през ноември 2022 година

Ако прочитът е правилен, BCH ще доближи нов годишен връх близо до $425. Целта се намира при 1.61 външна Фиб промяна на четвъртата вълна. Тя е на 75% над настоящата цена. Въпреки тази бича прогноза за цената на BCH, затваряне под дребната хоризонтална зона на поддръжка при $225 ще значи, че прочитът е недействителен и цената към момента е в развой на промяна.

В подобен случай бъдещата ценова вероятност евентуално ще бъде спад с 28% до дъното от 17 август при $168.

EOS може да падне до ново историческо дъно

От май 2021 година насам цената на EOS спада и се държи под низходяща трендлиния на опозиция.

На 10 април линията провокира отменяне. Това докара до най-ниската стойност от $0.50 през август. Минимумът беше значим, защото съответства с най-ниското равнище на поддръжка за всички времена, което не беше достигано от 2017 година насам. Точното историческо дъно е на равнище $0.48, което е с съвсем 20% под настоящата цена.

Пробив в региона на $0.50 може да докара до спад на EOS до $0.13, 80% под настоящата цена. Тъй като няма хоризонтална поддръжка под $0.50, външната Фиб промяна от 1.61 на последния отскок дефинира областите за евентуално дъно. Въпреки тази меча прогноза за цената на EOS, пробив от низходящата трендлиния на опозиция ще обезсили мечата прогноза.

В този случай 120% нарастване до идната най-близка опозиция на $1.25, е доста евентуално да бъде бъдещият ценови сюжет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР