Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми говори, че

...
Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми говори, че
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов за аферата в митниците: Предизборно шоу ...

Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми приказва, че това е едно предизборно шоу с детайли на бухалка. Мишена са " Продължаваме промяната – Демократична България ", като по-далечната цел са някогашният вътрешен министър Бойко Рашков и някогашният мнинистър на финансите Асен Василев, съобщи Николов.

 

Фактът, че толкоз бързо се сътвори парламентарна комисия по тематиката, ми приказва, че става въпрос за предизборно шоу. Днес видяхме една безусловно показна пропагандна лекция на Движение за права и свободи и " ИТН " против " Продължаваме промяната – Демократична България ". Още по-притеснително беше вчерашното чуване на шефа на ДАНС, който сподели, че в митниците са следили контрабанда от 2-3 година Това поражда въпроси за какво не са създали нищо и за какво не са уведомили никого, да вземем за пример премиера, акцентира журналистът.

 

Целият пейзаж е толкоз явен, че е чак обидно за хората какъв брой обикновено се сервират нещата. Прокуратурата пуска следено информация, с цел да манипулира публичното мнение и да се разясняват повърхностни неща. Истинският проблем е, в случай че има контрабандни канали, те да бъдат разрушени и съответните хора да бъдат вкарани в пандиза. Няма по какъв начин да съществуава контрабанден канал, без да има присъединяване на страната и без политически подкрепи, тъй като част от парите от тази контрабанда отива в политически партии, уточни Йово Николов.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР