Досега не съм видял подводни камъни. Започваме да изграждаме все

...
Досега не съм видял подводни камъни. Започваме да изграждаме все
Коментари Харесай

Кирил Петков: Засега няма подводни камъни

" Досега не съм видял подводни камъни. Започваме да построяваме все по-голямо доверие в връзката сред сътрудниците ", съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание след срещите за сформиране на държавно управление.

" Очакваме назад от нашите съдружни сътрудници всички мнения, които имат. След това отново ще ги разгледаме, с цел да забележим, в случай че има някакви разлики. Ще създадем нов вид на съдружно съглашение, изпращаме го отново назад, тъй че, за жалост, от медийна позиция ще е отегчителен днешния и утрешния ден, тъй като това е техническа работа, която би трябвало да се свърши ", изясни той.

" Хубавото, което мога да кажа е, че диалозите вървят в доста градивна посока и към този момент няма никакви изненади от никой. Действаме си по стратегия и се веселя, че почистваме и наймалките нюанси, тъй като това ще скрепи и бъдещите политики, безапелационен бе Петков. На въпрос разискват ли към този момент имена, той сподели: Не напълно. Нашите съдружни сътрудници в този момент съвещават между тях кои да са техните оферти. Очаквам напълно скоро да ги получим. За част от хората - нашите, знаем, само че за техните не. Съгласили сме, че до момента в който не завършваме политиките, няма да излизаме с имена. От работата на специалистите зависи по кое време ще бъде подписано съглашението ", сподели Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР