Досега не бях чува някой държавен бюджет по света да

...
Досега не бях чува някой държавен бюджет по света да
Коментари Харесай

Какво би казал Горанов за новия бюджет на управляващите?

Досега не бях чува някой държавен бюджет по света да е "антипандемичен ". Този подигравателен коментар направи икономистът проф. Боян Дуранкев, учител в УНСС във връзка оферти проектобюджет за 2021 година

Пред БНР той разкритикува ръководещите, че седем месеца след пандемията те още веднъж са неподготвени да се оправят с предизивикателствата. Бюджетът пък за следващата година няма действителна преценка за положението на българската и европейската стопанска система сега.

Проф. Дуранкев засегна и въпроса за отсъствието на някогашния финансов министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, който се славеше като последовател на финансова непоклатимост.

"Бих споделил, че ми липсва Влади Горанов. Той щеше някои ограничения да ги прокара по-твърдо и да спе това безсистемно предизборно харчене ", разяснява професорът и добави, че и във времената на Тодор Живков не е имало такова харчене ", разяснява специалистът.

Той счита даже, че ГЕРБ и Обединени патриоти прокарват ограничения, които са от изгода на политическата предизборна акция.

"Досега постоянно по този начин се е предписание - всички държавни управления преди избори отваряха хазната ",отбеляза Дуранкев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР