Досега най-касовите филми за 2024 г. са продължение на стар

...
Досега най-касовите филми за 2024 г. са продължение на стар
Коментари Харесай

Цената на мира е стагнация

Досега най-касовите филми за 2024 година са продължение на остарял разказ (Дюна: Част втора), четвъртият от поредност (Кунг Фу Панда 4) и, в Godzilla x Kong: The New Empire, петата част от франчайза MonsterVerse, 13-та част от франчайза King Kong и 38-ма част от франчайза Godzilla.

Холивуд, постоянно минимум забавното нещо в Ел Ей, е изразходван. Но може да отвърне, кой не е? Погледнете света на музиката. Една поп ария към момента е четириминутно събитие с повтарящ се удар, както беше през 1960 година Вижте технологиите. Един все по-тънък телефон е стъпка напред, без подозрение, само че не в смисъл, че охлаждането или пътуването със аероплан е стъпка напред. След като чуете за „ огромния застой “ в концепциите, не можете да спрете да го виждате. Дори в интериора - кухнята с отворен проект, подправените индустриални повърхности - дребни промени.

Предизвикателството е да се изясни за какво. Питър Тийл упреква, наред с други неща, държавното контролиране. Икономистът Тайлър Коуен споделя, че проклятието на богатите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР