Досъдебното производството срещу Владимир Петков, който бе арестуван за две

...
Досъдебното производството срещу Владимир Петков, който бе арестуван за две
Коментари Харесай

Преместиха серийния изнасилвач от Пловдив в затвора

Досъдебното производството против Владимир Петков, който бе задържан за две изнасилвания в Пловдив, е на финала си и той към този момент е изместен от ареста в пандиза, научи TrafficNews. 32-годишният мъж бе задържан след две жестоки изнасилвания на млади девойки в пловдивския квартал "Кючук Париж ".

Петков бе хванат от полицията няколко дни преди Коледа. Почеркът на половите похищения бе безусловно еднакъв - жертвите са нападнати в колите си във вечерните часове, сред 21 и 23 часа, в кв. "Кючук Париж " - застрашени с нож и изнасилени брутално. Тези съвпадения незабавно подсказаха, че става дума за сериен изнасилвач, а съмненията бяха доказани след ДНК тест, който сподели цялостно съвпадане.

ДНК-то на Петков е било в системата на полицията, защото Петков е бил наказан за обезчестяване в Пазарджик преди години. Зад решетките е прекарал 4 години и 3 месеца. След като е излежал присъдата си, той излиза на независимост през април 2017, само че склонността му към принуждение и незаконните му пристрастености явно не са били повлияни от каторгата.

Кой е Владимир Петков?

Криминално проявеният Владимир е на 32 години, като понастоящем живее в Пловдив и работи във компания за климатици.

Близки към Владимир разясняват, че мъжът показвал извънредно необичайно държание, като че ли в него има радикално разнообразни персони. Той се държал по един метод у дома, по радикално друг на работа. Избухвал елементарно, и то в непредвидими обстановки. Целият му профил в обществените мрежи е изпълнен със фотоси и клипове с еротично наличие.

Споделя и забавен откъс за риска, който реферира мощно на закононарушенията, осъществени от него. "Винаги има мигове, които си заслужават риска ", верую спазено от него в насилствените актове, които прави ужасно невъзмутимо.

По време на разпитите Петков изрично отричал и заявявал, че не е нападал девойките. доказателствата против него обаче са съществени и следва прокуратурата да повдигне обвинителен акт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР