Досъдебното производство, водено от Окръжна прокуратура-Монтана срещу Г. Р. за

...
Досъдебното производство, водено от Окръжна прокуратура-Монтана срещу Г. Р. за
Коментари Харесай

Условна присъда за мъж, отглеждал и разпространявал наркотици в Монтанско

Досъдебното произвеждане, водено от Окръжна прокуратура-Монтана против Г. Р. за осъществени от него закононарушения по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 354в, алинея 1 от Наказателен кодекс, завърши с несъмнено от съда наказване за подсъдимия.
В хода на следствието е било открито, че към 19.01.2021 година, в населяван от Г. Р. парцел в Бойчиновци, мъжът нелегално държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции. Той е бил притеглен към наказателна отговорност и за това, че в жилищна постройка и индустриален завод на ул. „ Г. Димитров “, в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, засял и отгледал 577 растения от рода на коноп.
Подсъдимият се е признал за отговорен за осъществените от него незаконни действия и се е споразумял с Окръжна прокуратура-Монтана. Сключеното от страните съглашение е било утвърдено от съда. На Г. Р. е наложено наказване от 1 година и 6 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период и санкция в размер на 2500 лв..
Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР