Досъдебното производство по делото на Георги Семерджиеве почти на финалната

...
Досъдебното производство по делото на Георги Семерджиеве почти на финалната
Коментари Харесай

Зам. шефът на Следствието с извънредни вести за Семерджиев: Изправени сме пред сериозен проблем!

" Досъдебното произвеждане по делото на Георги Семерджиеве съвсем на финалната права. На 5 ноември изтича срокът,и имам вяра, че делото ще бъде завършено и изпратено на прокуратурата ", заявизам.-директорът Националната следствена работа Ясен Тодоров пред bTV.

Всеки обвинен има право да не дава пояснения, а има право и да лъже. Семерджиев може да споделя каквото си желае, той и пред съда сподели, че е бил похитен. В момента в който имаме позволение, ще покажем на българската общност какви доказателства сме събрали.

Към главното дело, което е за ПТП, има две други производства. Едното е за " полицейскичадър ", който обаче е много мъчно доказуем. Там не можем да се ангажираме със периоди. Другото е за активността на Семерджиев и негови така наречен " бизнес сътрудници ", като става въпрос за пране на пари.

Това което е обществено знае се за помощта, оказана от полицейски чиновник, директно след злополуката. Десетки полицейски чиновници към този момент са разпитани. Разследването ще завърши до две седмици и ще можем да споделим повече елементи.

" Ако се доверим на данните от столичния КАТ, чевсеки 3-ти водач използва наркотични субстанции - тосме изправени пред сериозен проблем ", уточни Тодоров във връзка със зачестилите случаи на ПТП-та с дрогирани водачи.

" Някой би трябвало да ги популяризира тези опиати. Още когато се викаше " Ура " и се отваряше шампанско при затварянето на познавач. прокуратурата ви споделих, че ще има взрив на престъпността.

Явно по линията битката с наркотични субстанции нещата не вървят както би трябвало.Политическоторъководство на предходния кабинет отхвърляше да работи с прокуратурата и по тази причина резултатите са такива ", изясни магистратът.

" Единствената власт в страната, която сега е остров на стабилността - това е правосъдната власт ", сподели още Тодоров./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР