Досъдебно производство заради случай на измамена жена е образувано в

...
Досъдебно производство заради случай на измамена жена е образувано в
Коментари Харесай

Влюбена от Добрич пратила 18 хил. лв на омайник-измамник

Досъдебно произвеждане поради случай на излъгана жена е формирано в Районната прокуратура в Добрич. Разследването е открило, че в интервал от съвсем два месеца пострадалата е изпратила сумата от над 18 000 лв. на мъж, с който е поддържала контакт в обществените мрежи и с който е считала, че има любовни връзки.

На 6 октомври в полицията е подадена тъжба от 47-годишна жена, която твърди пред проверяващите органи, че от месец август поддържа контакт в обществените мрежи с мъж, представящ се за здравно лице под името Джеймс. Той твърди, че е немец, само че майка му е българка и по тази причина приказва езика, описват от БНР.

В интервала от 15 август до 4 октомври дамата му изпраща сумата от 18 417 лева за документи и самолетни билети. На 6 октомври тя още веднъж отива в банката, с цел да преведе следващата сума, само че оттова я стопират, предполагайки че става въпрос за машинация.

Все още не е несъмнено дали зад схемата стои единствено един човек, защото пострадалата е пращала пари на повече от една банкова сметка. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР