Досъдебно производство за закана за убийство е образувано в Районната

...
Досъдебно производство за закана за убийство е образувано в Районната
Коментари Харесай

Пращат в психиатрия въоръжената, барикадирала се във фризьорско ателие

Досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране е формирано в Районната прокуратура в Търново по екшъна в кв. " Колю Фичето ", при който въоръжена с револвер атакува фризьорката, а след това се заключи в ателието й за часове. Екшънът, който изправи на нокти полицията, се разигра в понеделник.

Жената към момента е арестувана за 24 ч., само че ще и бъде назначена психолого-психиатрична експертиза в стационарни условия в психиатрично заведение, показаха от прокуратурата.

" С оглед заключението на експертизата дали е вменяема, ще бъдат повдигнати обвинявания по няколко състава, само че към момента е доста рано да се каже ", изясни пред " 24 часа " представителят прокурор Тотко Тотев.

Нападателката не е осъждана. Има позволение за оръжие, което е придобила напълно скоро и прокуратурата ще изследва събитията, към издаването му. Жената няма връзка с Министерство на вътрешните работи или армията, занимавала се главно с сделки на парцели. Сдобила се с револвер " Макаров ", с който при екшъна е създаден единствено 1 изстрел, отвън помещението, прецизираха обвинителите.

" С фризьорката имат някакви имотни разногласия, водят се цивилен каузи. Тя отива по този мотив там, влиза вътре в ателието. Спорът се разгорещява, тогава я удря в гърба, следва да се откри дали единствено с ръка, или с револвера. При типа на оръжието фризьорката потегля да бяга, а дамата след нея. Излизат на открито, там създава изстрел в земята и в този миг фризьорката съумява да се отскубне и да се скрие. След което въоръжената жена влиза вътре и се заключва. Около 20 ч. са съумели психолози и сътрудниците от Министерство на вътрешните работи да я изведат и да й вземат оръжието ", описа прокурор Тотев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР