Досъдебно производство за шофиране в нетрезво състояние е образувано срещу

...
Досъдебно производство за шофиране в нетрезво състояние е образувано срещу
Коментари Харесай

Фермер оцеля при катастрофа след литър вино и половинка ракия

Досъдебно произвеждане за шофиране в нетрезво положение е формирано против фермер от с. Блажиево, община Бобошево, за шофиране след приложимост на алкохол.

Резултатът от кръвната проба, взета на 43-годишния Росен Борсучки на Трифон Зарезан, посочила, че той е седнал зад кормилото с 4,2 промила алкохол.

Същия ден Борсучки пътувал с джип „ Нисан “ от Блажиево за село Грамаде, където дружно с брат си Асен отглеждат стадо крави. Той изтървал ръководството на колата и я преобърнал по таван край пътя. Джипът бил толкоз сплескан, че се наложило да се намесят огнеборци, които рязали ламарините, с цел да извадят водача, който се отървал незасегнат, написа struma.bg.

На мястото пристигнали пътни служители на реда и екип на Спешен център – Дупница. Борсучки бил толкоз пийнал, че не бил в положение да му бъде изработен тест с дрегер.

Пред униформените той декларирал, че преди да седне зад кормилото, е чествал Трифон Зарезан с другари и изпил към литър вино и половин литър ракия. Срещу Росен Борсучки е формирано досъдебно произвеждане за карано в нетрезво положение. Отнето му е свидетелството за правоуправление на МПС. burgasinfo.com
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР