ДОРТМУНД, Германия (AP) — Суперзвездата на Франция Килиан Мбапе изглежда

...
ДОРТМУНД, Германия (AP) — Суперзвездата на Франция Килиан Мбапе изглежда
Коментари Харесай

Мбапе „се подобрява с всеки изминал ден“ и иска да играе срещу Полша на Евро 2024, каза треньорът на Франция

ДОРТМУНД, Германия (AP) — Суперзвездата на Франция Килиан Мбапе наподобява по-близо до завръщането си на Европейското състезание.

Връзкият към Реал Мадрид нападател получи строшен нос при първата победа на Франция с 1-0 над Австрия и не влезе от пейката при равенството 0-0 с Холандия в петък.

Треньорът на Франция Дидие Дешан не даде доста в понеделник, когато беше притиснат дали Мбапе е разполагаем за група D по-близо против Полша във вторник, когато ще би трябвало да носи защитна маска. Французите към този момент са сигурни за място на осминафиналите след загубата на Албания от Испания в понеделник, само че могат да завършат някъде от първо до трето място в своята група.

„ Той става все по-добър всеки ден – през вчерашния ден той беше на нашата подготовка, синината в действителност понижа и той привиква да играе с маска “, сподели Дешан за Мбапе, преди да добави с усмивка: „ Той желае да играе, няма самообладание да отиде. Той искаше да играе против Холандия и желае да играе на следващия ден против Полша. “

Без да се базира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР