Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл заблестя на благотворителна

...
Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл заблестя на благотворителна
Коментари Харесай

Майката на Меган Маркъл се появи на благотворителна гала вечер

Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл заблестя на благотворителна церемония вечер.

На събитието, което събра на едно място доста звезди, обединени към една идея, се появи и Крис Дженър. Ненапразно изразът: " Дяволът работи интензивно, само че Крис Дженър - още по! ", е по този начин правилен. През уикенда тя и Ким бяха видяни в компанията на Рагланд на благотворителната церемония вечер - " This Is About Humanity " в Лос Анджелис, осведоми " Page Six ".

За страдание херцогинята на Съсекс и брачният партньор ѝ принц Хари не участваха на събитието. 66-годишната Рагланд се появи с флорална рокля и равни обувки, а Дженър бе заложила на " Chanel ".

На церемония вечерята участваха още: Ева Лонгория, Джордана Брустър, Лорън Санчес и Джеф Безос.

Бабата на принц Арчи и принцеса Лилибет поддържа организацията, която има за цел да подкрепя разграничените фамилии на границата на Съединени американски щати, предоставяйки запаси като правни услуги и прегледи за психологично здраве на мигрантите. Що се отнася до вечерта и облеклото на звездите - вечерята стартира единствено ден, откакто " Page Six " разкри, че Кардашиян може да се сблъска с фешън конкуренция от страна на личното си семейство.

Кайли Дженър скоро ще се изправи против Ким и Клои Кардашиян, като пусне своя лична фешън марка " quiet lux ". " Всяко от девойките има своя лична визия ", споделя един от вътрешните източници на изданието. " Те се въодушевяват и се надъхват взаимно. Всичките са толкоз разнообразни и самостоятелни. "

Кайли, която започва кариерата си на бизнесдама с " Kylie Cosmetics ", продаде 51% от марката на " Coty " за 600 милиона $ през 2019 година От своя страна Ким също продаде миноритарен дял от " SKIMS ", само че сега води договаряния да го откупи назад.

Що се отнася до Маркъл, съгласно " Page Six " е водила диалози с някои " известни режисьори и продуценти " за евентуално телевизионно завръщане. " Тя счита, че в бъдещето й ще участва " Оскар ", споделят осведомени.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР