Дори в страните с по-развита медицина статистиката за рака се

...
Дори в страните с по-развита медицина статистиката за рака се
Коментари Харесай

Воля за живот: 15 звезди, които проговориха за битката си с рака

Дори в страните с по-развита медицина статистиката за рака се утежнява с всяка година. Но пациентите се сблъскват освен със самия рак, само че и със стигмата за заболяването. Понякога хората мислят стереотипно - заболяването постоянно е съдбовна, онкоболният не може да живее интензивно и той самичък си е отговорен, че се е разболял. 

Изключително значимо е да се борим с тези неверни разбирания. Как другояче един болен човек би могъл да получи вътрешна мощ, в случай че обществото се е отказало от него?  Най-важната стъпка в тази битка е шерването на опита от заболяването.  

Ние взехме решение в една публикация да съберем историите на 15 звезди, които се престрашиха да приказват за борбата с рака и които могат да служат като образец за ентусиазъм на доста хора. 
 15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР