Дори в ден когато поведението му на корта беше доста

...
Дори в ден когато поведението му на корта беше доста
Коментари Харесай

Нова издънка на Кирьос: Правя каквото искам

Дори в ден когато държанието му на корта беше много обичайно, Ник Кирьос не можа да устои да си навлече проблеми и наруши разпоредбите за напълно бяла екипировка на " Уимбълдън ".

27-годишният австралиец към този момент получи две санкции до момента на шампионата и може да има още една, откакто излезе на корта с червени маратонки след мача си от четвъртия кръг против Брендън Накашима на Централния корт в понеделник.

Той игра с бели маратонки, само че след успеха си в пет сета се преобу с червени, а също носеше алена шапка, до момента в който даваше изявлението си на корта.

Попитан за какво съзнателно е нарушил правилото, съгласно което играчите би трябвало да носят напълно бяло на корта, австралиецът даде къс отговор.

" Защото върша това, което желая ", сподели Кирьос, който е на четвъртфиналите за първи път от дебюта си в шампионата през 2014 година.

Попитан дали се усеща над разпоредбите, той добави: " Не, не съм над разпоредбите. Просто обичам да нося моите " Nike Jordan ". Утре ще обуя едни Triple Whites ".

Кирьос беше санкциониран с общо 14 хиляди $ за две нарушавания – храчене към почитател след успеха му в първия кръг и по-късно за обидни реплики в конфликта със Стефанос Циципас в третия кръг.

" Никой различен, даже след " Уимбълдън ", в действителност не носи Jordans на корта. Обичам да има повече внимание за мен. Всяка гласност е добра реклама, нали? ", добави ексцентричният австралиец.

Кирьос съобщи, че към този момент се смее на рецензиите, което съгласно него е знак за това, че е " узрял " като състезател.

" Честно казано, не ме интересува. Просто се усмихвам. Толкова е смешно. Смешно е. Събуждам се, чета неща и просто се дръзвам. Никога не не помня неща, които хората може да са споделили преди три, четири години, те остават за мен. Имам голяма памет ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР