Дори употребявана кола в не идеално състояние може да се

...
Дори употребявана кола в не идеално състояние може да се
Коментари Харесай

Как по-бързо да продадем употребявана кола

Дори използвана кола в не идеално положение може да се продаде по-бързо и на по-добра цена, без да се стига до крайности, като приплъзване на километраж, прикриване на повреди и така нататък Какво да създадем по колата с цел да вдигнем цената ѝ? Ето няколко съвета лесни за осъществяване препоръки от търговци на използвани коли.
Скъпо в допълнение оборудване
Цената на автомобила може да бъде увеличена, в случай че се оборудва в допълнение с екстри, като мултимедия, субуфер, лебедка (в случай, че е всъдеход), АГУ и други Но купувачите могат да откажат такава машина, като се съмняват в качеството на инсталацията. Следователно оборудването би трябвало да се продава настрана, а цената на машината би трябвало да бъде посочена без спомагателните екстри. Но в обявата би трябвало да се уточни, да вземем за пример „ кутия за багаж на покрива, дружно с колата “.
Обслужване
Повечето купувачи са по-склонни да вземат изцяло обслужен автомобил, в който преди малко са заменени множеството консумативи. Новият притежател е подготвен да надплати за колата, само че да не се занимава с вървене до автосервиз.

Каросерия
Малко евентуално е кола с драскотини да притегли доста клиенти. Да, и не е толкоз мъчно да се отстранен дефектите по боята преди продажба, а резултатът ще бъде видим. Освен това, в случай че евентуалният покупател не откри от какво да се оплаче, тогава той няма да може да се пазари. В множеството случаи качествено пастиране и частични бояджийски поправки правят работа.
Фарове и джанти
Колата би трябвало да има освен атрактивна каросерия, само че и " лъснати " фарове и ефектни джанти. Фаровете би трябвало да се полират и да се сменят всички изгорели крушки. Драскотините би трябвало да бъдат отстранени от джантите, капачките би трябвало да са на място преди продажбата. Ефектните джанти вършат доста огромно усещане на купувачите.
Салон
Колата би трябвало да наподобява добре и от вътрешната страна. Всички отпадъци и ненужни неща би трябвало да бъдат отстранени от кабината. Можете да почистите без химическо почистване, само че би трябвало да подредите най-малко минимално - да почистите вътрешността с прахосмукачка и да избършете повърхностите от прахуляк. Също по този начин премахнете мръсотията под педалите и стелките. Силиконов спрей ще актуализира доста добре интериора.
Моторно отделение
Не мийте мотора - по-добре е просто да го избършете с парцал. Пълното измиване на мотора може да покаже на купувачите, че се продавачът се пробва да прикрие петна от масло или антифриз, тъй че е най-добре да извършите незадълбочено разчистване.
Снимка
В обявата е належащо да прикачите колкото се може повече информативни фотоси извън – отстрани, анфас, от всички страни, а от вътрешната страна – да се вижда положението на седалките, кормилото и общия аспект на купето. Снимки на чиста, подредена кола ще привлекат купувачи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР