Дори сред по-младите звезди в Холивуд има семейства, в които

...
Дори сред по-младите звезди в Холивуд има семейства, в които
Коментари Харесай

Когато в Холивуд любовта побеждава

Дори измежду по-младите звезди в Холивуд има фамилии, в които дългогодишната обич не е мираж.

За звезди като Джесика Алба и Бионсе нищо не е по-важно от фамилията.

През годините, те са превъзмогвали съществени рецесии със своите половинки. Но са излизали по-силни след всяка стихия – даже когато се е случвала невярност! За тези двойки написа списание JOY в последния си брой (с Джесика Алба на корицата). А част от вдъхновяващите холивудски истории, разказани в броя, можете да прочетете тук:

Заедно от 13 години:
Джесика Алба и Каш Уорън

Джесика Алба и Каш Уорън сега са в очакване на третото си дете, а бракът им устоява на всички провокации към този момент 10 години. В Холивуд това е достижение, което надминава даже спечелването на „ Оскар “. Истината обаче е, че даже и при Джес и Каш лодката нееднократно се е клатила, въпреки че двамата явно се обичат мощно.

Запознават се през 2004-та на фотоси, където Каш асистира на продуцента. По това време Джесика е обвързана с различен, само че споделя пред своя другарка: „ Срещнах един мъж, който все едно познавам от преди и имам възприятието, че ще познавам постоянно. “ Заради връзката на Джесика, връзките й с Каш не стартират незабавно. „ Влюбих се първо в мозъка му и в силата му, доста преди нещата да преминат на физическо равнище “, дипломатично прецизира актрисата.

Три години по-късно обаче двамата се разделят по трагичен метод. Джесика декларира на Каш, че към този момент не го обича както първоначално. А най-лошото е, че го прави по телефона.

След това, асистентът й опакова нещата на Каш и ги изхвърля от общия дом на досегашните влюбени. Така и не излиза наяве какво е довело до този толкоз противен епизод в историята на двойката, защото нито Джесика, нито Каш в миналото са разкривали доста персонални детайлности за връзките си. Но значимото е, че рецесията е преодоляна.

И единствено година по-късно двамата освен още веднъж са дружно, само че и чакат първото си дете. Докато е бременна, Алба получава годежен пръстен, а сватбата е след раждането на Хонър. Церемонията е, меко казано, скромна. На нея участват единствено двамата младоженци – без никакви посетители. Джесика е облечена в дълга до земята синя рокля, с вързана на опашка коса, а Каш е по бяла риза и кафяв панталон.

Днес двамата към този момент имат две момиченца, а сега Джесика е бременна с първата си мъжка рожба. „ Двамата с Каш имаме голямо почитание един към различен. Ценим мнението и времето на другия и беседваме доста “, споделя звездата от „ Син Сити “. Друго значимо изискване за благополучен брак, съгласно нея, е да умееш да оставяш отрицателните прекарвания зад тила си.

И не на последно място – колкото и да са заети или изтощени, тя и Каш в никакъв случай не слагат времето, прекарано уединено, на последно място. „ След през целия ден на работа и след грижите за децата, е елементарно просто да си обърнете тил и да заспите. Но не би трябвало да приемаш колегата си за даденост. С Каш държим да имаме най-малко малко време за нас двамата всеки ден. Планираме си такива моменти, в които просто да си поговорим или да погледаме някое жалко риалити. “

Заедно от 11 години:
Жизел Бюндхен и Том Брейди

Всичко е добре, когато приключва добре – това не би могло да бъде по-вярно в тази ситуация на Жизел Бюндхен и Том Брейди.

Двамата, които през днешния ден са женени и имат две деца, се изправят пред грубо тестване при започване на любовта си. Причината е, че Том се влюбва в Жизел напълно скоро, откакто се е разделил с актрисата Бриджит Мойнахан. Той и бразилката са дружно единствено от два месеца, когато излиза наяве, че Мойнахан чака дете от бейзболиста. Актрисата е бременна в четвъртия месец. „ Не знаех какво да върша. Дали да остана с този мъж или просто да избягам “, споделя Жизел няколко години по-късно.

Двамата с Том въпреки всичко намират сили да запазят любовта си и да преминат дружно през тестването. Междувременно синът на Брейди се ражда, а Мойнахан споделя: „ Да, той беше в болничното заведение по време на раждането, само че не е стоял до мен, с цел да ми държи ръката. Няма да ви неистина – никоя жена не си мечтае да стане самотна майка “.

С доста самообладание, през днешния ден – 10 години по-късно – и тримата са в положителни връзки. Жизел и Том се женят през 2009-та, имат две свои деца, само че постоянно се грижат и за първородния наследник на спортиста. Бриджит Мойнахан, която е с 10 години по-голяма от Жизел, също се омъжи наново.

Заедно от 15 години:
Бионсе и Джей Зи

В живота на най-богатото семейство в шоубизнеса всичко е over-the-top. Любовта, взаимният бизнес за милиони, парите, проблемите. Няма семейство, в което изневярата е дребна работа. Когато си Бионсе обаче, можеш да превърнеш изневярата на брачна половинка си в един от най-бомбастичните си музикални триумфи. Точно това прави тя с албума „ Lemonade “, събрал всичките й страсти от измяната на Джей Зи.

За проблемите им се приказва от две години по-рано. През 2014-та даже има интервал, в който семейство Картър са видяни неведнъж без брачните си халки. „ Lemonade “ изяснява всичко – Джей е имал връзка с друга жена. Бързо излиза наяве, че това е красивата дизайнерка Рейчъл Рой, работила в стилната компания на Джей Зи Rocawear.

Наскоро рапърът призна, че да стои до жена си и да слуша частите от албума било „ доста неловко “. Джей е прям за това, че са имали съществени проблеми и че той е трябвало да се подложи на терапия, а Бионсе е положила огромни старания да си върне доверието в него. Раждането на близнаците им през 2017-а, наподобява, е било финалната, триумфална стъпка на фамилията към това да излязат от кашата още по-силни, дружно. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР