„Дори самата идея да се накаже страната, която притежава най-големия

...
„Дори самата идея да се накаже страната, която притежава най-големия
Коментари Харесай

Медведев: Идеята да се накаже страната, която притежава най-големия ядрен арсенал в света, е абсурдна

„ Дори самата концепция да се накаже страната, която има най-големия нуклеарен боеприпас в света, е неуместна. И това основава евентуална заплаха за съществуването на човечеството “, написа в „ Телеграм “ Медведев, който сега е заместник-председател на авторитетния Съвет за сигурност на Русия.

В поста си той разяснява и Съединените щати, като ги упреква в упоритост да изправят Русия пред интернационалното правосъдие, в случай, че Вашингтон в никакъв случай не е бил наказван за войните, водени от Съединени американски щати по целия свят и които, показва Медведев, коствали живота на 20 милиона души.

Дмитрий Медведев беше президент на Русия в интервала 2008 – 2012 година, когато Владимир Путин напусна за малко Кремъл и пое държавното управление поради ограничаването за поредни президентски мандати.

В предишното възприеман като умерена политическа фигура Медведев, който на собствен ред управлява държавното управление през 2012 – 2020 година след началото на офанзивата в Украйна е един от най-яростните съперници на Запада.

Международният углавен съд сега организира следствие за хипотетични военни закононарушения, осъществени в Украйна от съветските сили. Москва настойчиво отхвърля всички нарушавания, в които нейните въоръжени сили са упрекнати: обстрел на цивилно население, всеобщи изтезания, изнасилвания и други, като на свои ред упреква Украйна във военни закононарушения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР