Дори през предстоящите коледни празници бабата на Азис ще работи.

...
Дори през предстоящите коледни празници бабата на Азис ще работи.
Коментари Харесай

За Нея Се Мълчи, Но Бабата На Азис Изненада Всички С Това Свое Решение След Престоя В Болницата!

Дори през идните коледни празници бабата на Азис ще работи. „ Ще почива единствено на бъдни вечер и на Коледа, само че другите дни ще приема нуждаещи се “, разяснява Стефка. „ Станка не се е изморила и продължава да приема хора. Идват всеки ден и са много. Пие си предписаните медикаменти и не се отхвърля “, прибавя щерка й.

Стефка признава, че макар славата Азис посещава баба си при всеки комфортен случай. Сред локалните бабата на поп фолк изпълнителя е позната по-скоро с правилните си предсказания, в сравнение с с това, че е баба на Азис.

Откакто поп фолк изпълнителят популяризирал координатите на баба си, тя станала още по-известна и по-търсена отпреди. Хора от цялата страна не спирали да й звънят, с цел да си уговорят среща.

Освен болежките на хората, баба Станка лекувала и животни.

Бабата на Азис открива дарбата си, когато е на 13 години и от този момент не стопира да гледа на карти Таро. Разкрива, че в никакъв случай не връща хора и постоянно ги приема. Ако види гибел в картите обаче не го споделя.За развъждането на Азис тя споделя, че е бил много палаво дете и постоянно ядял плесници. Но Васко един от най-обичаните й внуци.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР