ДОРИ по време на лоша поредица на The Apprentice, всеки

...
ДОРИ по време на лоша поредица на The Apprentice, всеки
Коментари Харесай

Ако само Фил си беше затворил дупката, той щеше да спечели Apprentice… само глупак би могъл да загуби парите от наградата

ДОРИ по време на неприятна поредност на The Apprentice, всеки епизод има един страховит миг, който прекъсва цялото празно хвалене, намушкване в гърба и бла бла бла.

На снощния край беше обезпечено от Радж, който имаше толкоз галактическа брилянтна концепция за империята на пайовете на Фил, нищо и никой нямаше да я спре да я показа с всички нас.

„ Съжалявам “, стартира тя, настоявайки за цялостно безмълвие след четири опита да прекъсне момчетата: „ Знам, че не се занимавам с брандиране, само че имам концепция за име.

„ Phil My Pie. “

Ела отново, обич.

„ Phil. моя. Пай. “

Предложение, което във връзка с унищожаването на марка месо евентуално би могло да бъде победено единствено от Piegasm, Pork Trap или Phil My Hole.

Пълнено или не, само че, Радж даде фокус и подтик на поредност Apprentice, която се бори още от първата седмица, когато научихме, че „ разнообразният и приобщаващ “ състав на BBC не съдържа нито един претендент от Шотландия, Уелс или Северна Ирландия, само че включва отровен фана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР