Дори огромно количество грим не е в състояние да скрие

...
Дори огромно количество грим не е в състояние да скрие
Коментари Харесай

Пластичен хирург орезили Камелия Тодорова

 Дори голямо количество грим не е в положение да скрие увисването на лицето на Камелия Тодорова.

Фотографите на " Ретро " засякоха певицата да обикаля по задания из София, а физиономията й напоследък фрапантно се е трансформирала. Според нейни близки неприятният тип на джаз легендата се дължи на многократните й визити при еластичен хирург, които поправяли ситуацията краткотрайно, само че като всяко нещо си имали своя период на валидност. 

С времето филърите, с които Тодорова запълвала бръчките си, дали противоположен резултат и сега резултатът бил необратим. Независимо дали отивала на присъединяване или да изхвърли боклука, Камелия стояла с часове пред огледалото, с цел да поставя грим. Досущ като колежката си Лили Иванова, Тодорова също крие годините си. Тя даже спести на публиката обстоятелството, че през предходната година е гушнала внуче, защото не желала да я назовават " баба ".

Явно джаз звездата не се включва ефективно в промяната на памперси, тъй като щерка й Мириам-Ребека, таткото Стефан и бебокът живеят в Германия, а " бабхен " Кеми избира да населява жилището си в столицата, вместо да е подръка на младите родители. Певицата не се радва на доста участия, само че очевидно се оправя с финансите. 

Тя изтегли приемлива сума пари от банкомата в столицата. След като зареди портфейла, певицата се прибра в жилището си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР