Дори най-успешните бракове бележат своите възходи и падения. За да

...
Дори най-успешните бракове бележат своите възходи и падения. За да
Коментари Харесай

Най-честите причини за провалените бракове и връзки

Дори най-успешните бракове бележат своите възходи и падения. За да оцелеят връзките сред сътрудниците, би трябвало ловко да се ръководят споровете, неприятните моменти, компликациите във връзката. Съществуват 5 съществени аргументи за неуспеха на редица бракове. Запознайте се с тях и не ги допускайте, с цел да не съжалявате след време, че всичко е било във вашите ръце, само че не сте създали нужното.
1. Не забравяте, макар че сте дали прошка
 10 неща, които би трябвало да извършите дружно, преди да сключите брак 10 неща, които би трябвало да извършите дружно, преди да сключите брак
Бракът е доста значима стъпка в живота на всеки човек. За да не бъдете разочаровани от избора си след време, належащо е преди стиг...
Между двама души, които живеят дружно, неизбежно пораждат спорове. Хората позволяват неточности –важно е да се комуникира, да се открият аргументите и двамата да си простят, с цел да продължат напред. За страдание, има сътрудници, които видимо простят, само че не пропущат комфортен случай да припомнят за тази неточност. Това вреди доста на връзката. Трови връзките и постоянно е причина за бракоразвод или разлъка.
Добре е проблемите да не се потискат и да се вземат решение допустимо най-бързо без непотребни страсти. Грешките би трябвало да са урок за по-добро бъдеще, а не инструмент за инквизиция.
2. Пропускате значимите думички „ апелирам “ и „ благодаря “
Тук не визираме положителните маниери и обноски, добити с помощта на възпитанието в фамилията. Говорим съответно за уважението във връзката сред двамата сътрудници. Благодарността за дребните неща и жестове ви прави по-добри и по-щастливи. Ако я пропускате, връзките ви ще охладнеят доста бързо и връзката ще се разпадне. Не е мъчно да помолите за нещо, вместо да употребявате повелителен звук. Така лека-полека връзките ви ще се тровят и краят ще е необратим.
3. Нямате дребни ритуали във връзката
 Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви
Признаците за здрав и благополучен брак са много забележими. Експертите изясняват, че вашите дейности и езикът на тялото демонстрират по какъв начин се отн...
Ежедневието и битовизмите лишават доста от силата ни и забравяме за значимите неща във връзката, които са приятни и за двамата. Ако от ден на ден пренебрегвате приятните прекарвания дружно, не се стремите да се изненадвате и да се възхищавате един на различен, бракът ви е жертван. Вие се превръщате в едни елементарни съквартиранти, които не са свързани с нищо, с изключение на с общия покрив.
4. Нямате качествено време поотделно
Няма по какъв начин да харесвате идентични неща и двамата в една връзка. Всеки има свои самостоятелни ползи, занимания, занимания. Ако не харесвате ползите на брачна половинка си и непрестанно му мрънкате, че желае да излиза с другари без вас, това ще съсипе връзките ви незабелязано. Трябва да приемате колегата си подобен, какъвто е, в реалност. Едва ли ще ви е прелестно да ви мрънкат, че излизате с приятелки и се забавлявате с шопинг. С това неуважение на характерността, връзките се унищожават.
5. Скандалите доминират при вас
Когато разногласията, свадите, неразбирателствата надвиват над положителните връзки, връзката постепенно зацикля до момента в който най-после се оказва, че не може да бъде избавена. Не е задоволително да има единствено обич. Съгласието също е значимо. Нормално е да се появяват спорове, само че е значимо е да се вземат решение интелигентно и без да се наранявате. Ако не ви се получава, бракът ви ще пропадне.
 6 навика, които унищожават брака 6 навика, които унищожават брака
Любовта и доверието са залог за сполучливия брак. Но единствено това не е задоволително. С течение на времето брачният живот става все по-труден. З...

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР