Дори лошото време и вероятността от валежи явно не успяват

...
Дори лошото време и вероятността от валежи явно не успяват
Коментари Харесай

Как Гуинет Полтроу се забавлява с дъщеря си

Дори неприятното време и вероятността от превалявания очевидно не съумяват да спрат Гуинет Палтроу и щерка ѝ Епъл Мартин да се забавляват дружно и да показват своята непосредственост.

50-годишната актриса и бизнесмен показа преди дни в обществените мрежи поредност от фотоси, на които театралничи в разнообразни летни ансамбли, в това число и с изрязани къси панталонки, които акцентират забележителната за годините ѝ фигура.

А измежду фрагментите има и един, на който холивудската звезда е дружно със своята 19-годишната щерка - двете са със сходни дрехи и носят идентични зелени ботуши за дъжд. И поради и русите коси, и жизнерадостното лъчение, мъчно бихме могли да определим коя е майката и коя дъщерята - двете умерено биха могли да бъдат възприети като приятелки или сестри, излезли на разходка.

Това не е първият случай, в който стилът на обличане на Мартина се приближава до този на майка ѝ. През юни Гуинет Полтроу показа в Instagram фотография, на която щерка ѝ е с роклята на Alexander McQueen, която актрисата носи на Оскарите през 2002 година Това беше в отговор на почитател, който попита Гуинет дали в миналото Епъл облича нещо от стилните архиви на майка си.

Миналия месец и майка и дъщерята имаха публична събитие, проведено взаимно от Goop и Gucci, което се организира в дома на Палтроу в Хемптън. За случая Гуинет бе облечена с бял костюм на Gucci с монограма на стилната марка, а Мартин носеше черна мини рокля на от лейбъла на майка си. С тях бе и актрисата Блайт Данър - майка на Гуинет Полтроу, която пък бе подбрала бяла рокля на Gucci.

Събитието в Хемптън бе обвързвано с новия артикул за грижа за кожата Youth-Boost Peptide Serum на Goop и сбирката Summer Stories на Gucci, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР