Дори, когато решите да се шляете безцелно, все нещо ще

...
Дори, когато решите да се шляете безцелно, все нещо ще
Коментари Харесай

Всеки Ги Има! Вижте Кои Са Вашите Суперсили Според Зодията! Най-Големите Късметлии Са

Дори, когато решите да се шляете напразно, все нещо ще изникне – ще срещнете някого, ще попаднете в обстановка, от която да извлечете изгоди, Вие се появявате там, където би трябвало. Според астролозите това е дарба да следвате знаците на ориста.

Телец – Уникален нюх за граници и моменти

Защо един Телец не може да бъде съборен от нищо? Защото постоянно усеща и най-невидимите граници. Знае по кое време да спре, преди напрежението да го смачка. Знае по кое време тъкмо да стартира, с цел да извлече най-големи изгоди. Винаги усеща, когато някой или нещо му идва допълнително. Затова и тази зодия се печели мъчно. Трябва да си уравновесен, сдържан и в никакъв случай да не прекаляваш.

Близнаци – Умението да употребяват думите
Ако Близнак ви бутне на улицата и ви счупи телефона, преносимия компютър и очилата, не се учудвайте, в случай че след няколко минути го молите да му изплатите обезщетение. Тази зодия по този начин добре борави с думите, по този начин умее да извърта всичко, че просто няма равна. Затова и с Близнак не се спори. За ваше положително.

Рак – Умението да ви бъдат огледало
Ако видите Рак, надъхан нападателно към вас или по-студен от нормално, помислете за вашето персонално положение. Представителите на този зодиакален знак са извънредно чувствителни, само че имат и способността да отразяват страстта на близките. Това качество става мощ, когато бъде осъзнато! Благодарение на него Ракът получава отговори на доста деликатни въпроси. Но и близките също… в случай че имат мъдростта да го създадат.

Лъв – Умението да взема решение всичко от раз
Представете си конференция от авторитетни персони, мъчещи се над международен проблем. Срещата е дълга, изтощителна, а решение не се вижда. И тъкмо тогава влиза лъвът, закъсняващ и бързащ за друго място, споделя единствено няколко фрази и задънените улици се оказват булеварди с доста изходи. Ето това е Лъвът! Не инцидентно, наименуван Цар!

Дева – Умението да надушва неприятности и благоприятни условия
Сякаш в мозъка на Девата има скрито и неповторимо място, съхраняващо информация, скрита от другите. И цялото това познание изскача в точния миг. Дали, с цел да предотврати тягост, или с цел да блесне като гениална концепция. Не подминавайте тези проблясъци. Те нормално трансформират живота на доста хора!

Везни – Умението да разчитат другите
Има една приказка, че Везните постоянно са прави. И преди егото ви да скочи против това, ще ви кажем за какво. Защото на тях са им нужни единствено няколко секунди, с цел да схванат що за човек е някой и какви са желанията му. Именно по тази причина постоянно даже в неприятните действия намират нещо положително. Това е изключителна мощ и в случай че Везната не разреши на наивността да я заглуши, ще има доста триумфи в живота.

Скорпион – Умението да филтрират повърхностния пласт
Често поради това те изпитват такава жадност за физическа и прочувствена непосредственост. Скорпионът в никакъв случай не може да бъде лекомислен. Той постоянно влиза дълбоко, по тази причина мозъкът му е като бръснач, а дейностите крайни. Това не постоянно се харесва на другите, само че въпреки това е голяма мощ за него. Защото просто не дава късмет да бъде разиграван, манипулиран, следен. Той командва и по-добре го приемете.

Стрелец – Да знае по кое време да поеме риска
Оптимизмът е едно естествено положение на тази зодия. И постоянно хората я мислят за наивна и повърхностна, само че грубо бъркат. Стрелецът си живее радостно живота и постоянно става известна персона или печели от лотария, или му се дават златни благоприятни условия. Защото той има удивителнасила – да знае по кое време да поеме риск. Било то в любовта или специалността. Или просто ей по този начин.

Козирог – Да усеща темпото в живота
Не сте ли забелязали, по какъв начин един Козирог прави за няколко часа работа, която на другите лишава дни. И то без да наподобява на ръба на нервна рецесия? Освен способността да провежда, той има и нюх за темпото на живота. Той знае по кое време да забърза на макс и по кое време да спре. Затова и става най-хубав във всичко, което подхване.

Водолей – Да чете мисли
Не, не приказваме за телепатия, а за дарба, която даже не знам по какъв начин да опишем с думи. Когато имате някаква концепция, само че нещо ви се губи. Чудите се дни наред, само че отново не нареждате пъзела. Точно тогава споделете с Водолей. Ще му отнеме секунди, с цел да каже ясно и тъкмо в десетката това, което ви би трябвало. С едно изречение, с една дума, Водолеят разказва всичко от-до.

Риби – Да дава точния съвет
Понякога е в действителност удивително по какъв начин сензитивните и постоянно с безреден живот Риби, дават най-точните и мъдри препоръки. Но това са обстоятелствата, очевидно тези чаровници имат умеенето да подреждат живота на другите. Затова не се колебайте да им поискате мнението и за най-простата, и за най-заплетената обстановка. А на самите Риби ще кажем – притежавате голяма мощ – силата на мъдростта и проницателността. Прилагайте я и за своя изгода!/За жената

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР