Дори жените, които не обичат да ползват много козметика, ще

...
Дори жените, които не обичат да ползват много козметика, ще
Коментари Харесай

Как да си направим дезодорант само с 3 продукта

Дори дамите, които не обичат да употребяват доста козметика, ще се съгласят, че дезодорантът е наложителен артикул за ежедневна приложимост .

На пазара се предлага необикновено многообразие от артикули, само че в последните години все по-ценени стават натуралните и био артикули.

От тях също има с какво да ви изненада, само че ефикасността им не постоянно е впечатляваща.

Ние обаче открихме една чудесна и най-важното – тествана рецепта, за изработката на домакински дезодорант срещу изпотяване . Уникалното при него е, че съдържа единствено три съставки, които обаче го вършат извънредно благонадежден.

Всичко, от което имате потребност е:

* 1с.л. сода бикарбонат 
* 1 с.л. царевично нишесте 
* 1 с.л. кокосово масло* 

Продуктите се смесват в съответствие 1:1 и се разбъркват, до момента в който се получи хомогенна примес. Готовият артикул ползвате като общоприет изсъхнал дезодорант – мажете подмишниците. 

Допълнително можете да добавите: 
* бяла глина 
* етерично масло от лавандула или от чаено дърво 

Имайте поради, че при температури под 20 градуса кокосовото масло се втвърдява.

С този дезодорант с изключение на, че си осигурявате качествена отбрана, можете да сте сигурни, че в него няма алуминий, парабени или други вреди съставки и да сте умерено, че е напълно естествен и безопасен.
 Вълшебните изгоди на кокосовото масло  Вълшебните изгоди на кокосовото масло  Вълшебните изгоди на кокосовото масло  Вълшебните изгоди на кокосовото масло
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР