Дори и водещият на Ергенът - Наум Шопов е обект

...
Дори и водещият на Ергенът - Наум Шопов е обект
Коментари Харесай

Заплахи летят към Ергенът и дори Наум Шопов заради Венета

Дори и водещият на " Ергенът " - Наум Шопов е обект на рецензии след изгонването на Венета предходната седмица, написа HotArena.

Пореден разкол в мрежата всява риалити шоуто " Ергенът ". Водещият на тв предаването Наум Шопов се оплака, че и той, и самият " Ерген " получават закани от недоволни фенове. Макар и с леко закачлив звук, обезпокоеният инфлуенсър съобщи, че има потребност от служебна защита.

Повод за опасенията на Шопов са закани, обиди и псувни по негов адрес поради изгонването на Венета. Колоритната участничка, която предходната седмица не получи роза, беше една от любимките освен на феновете, само че и на останалите претендентки за сърцето на Виктор. След като той я отряза, стотици гневни почитатели нападнаха профилите на предаването в обществените мрежи и започнаха да ръсят обиди към продукцията. Именно най-смелият от тях тормози Наум, който реши да покаже написаното.

" Ще ви намеря и теб, и Виктор и ще ви... поради изгонването на Венета ", гласи една от заканите, които Шопов получава.

Многоточието в по-горния откъс заменя извънредно циничен израз, който не е за всяка публика. Наум и Виктор си навлякоха гнева на неудовлетворен почитател на най-одумваното риалити шоу в телевизионния ефир. Той насочва заканите си непосредствено към Наум, който от своя страна е очевидно обезпокоен. Виктор си разреши да разяснява ситуцията.

" Странен факт - хората се мислят за недосегаеми зад клавиатурата ", показа най-желаният ерген.

Кратка инспекция в интернет пространството демонстрира мащабите на риалитито. Официалната страница на предаването във " Facebook " е харесана от близо 38 хиляди души. Фен групите в обществените мрежи са десетки, а най-посещаваната от тях е с 13 хиляди членове. Това дава платформа на всеки неудовлетворен обожател на предаването да изрази мнението си в коментар. Не липсват и такива, които просто пишат изявления, свързани с Виктор и кандидатките му, с цел да има по кого да изливат недоволството си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР