Дори и в зряла възраст някои мъже не успяват да

...
Дори и в зряла възраст някои мъже не успяват да
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии предпочитат майките пред съпругите си

Дори и в зрелост някои мъже не съумяват да се откъснат от майките си и остават подвластни от тях.

Жените, които имат " шанса " да се обвържат с такива мъже, несъмнено не могат да бъдат наречени щастливки. 

Астролози разкриха към кои зодиакални знаци принадлежат тези господа. 

Телец

Мъжът, роден под съзвездието Телец, няма да постави старания да усъвършенства връзките сред двете най-важни дами в живота си - брачната половинка и майката. По предписание той постоянно би избрал майка си, тъй като има вяра, че единствено тя знае кое е най-хубаво за него.

Освен това Телецът ще се погрижи брачната половинка му да последва неговия образец и да се подчини на майка му.

Ако свекървата внезапно реши, че нейната снаха прави нещо неправилно, тя незабавно ще каже на сина си и той от своя страна ще стартира да подлага на критика брачната половинка си.

Лъв

Самият Лъв не схваща за какво е толкоз подвластен от майка си. По предписание този мъж не може да направи нищо самичък и възприема дамата, която го е родила, като собствен непосредствен другар. Той доверява всичките си секрети точно на нея. Лъвът постоянно се съветва с майка си в сложни обстановки.

Стрелец

Стрелецът обича майка си с цялото си сърце и се пробва да я пази през целия си живот. В последна сметка тя е тази, която го учи да носи отговорност за дейностите си и му оказва помощ да израства виновен и самостоятелен.

За разлика от Телеца и Лъва, Стрелецът работи мъдро. Той в никакъв случай не предава на жена си думите, изречени от неговата майка. Неговите проекти не включват кавги сред двете му обичани дами.

Козирог

Козирогът се отнася към майка си със специфичен боязън, само че в това време той взема всички решения в живота си без значение от нея. Представителят на тази зодия в никакъв случай няма да разреши на никого да управлява живота му. Дори в случай че майката е срещу избора му, той въпреки всичко ще направи това, което желае.

Но постоянно избира дамата, която го е родила, пред тази, която е негова брачна половинка. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР