Дори и на 58, Роб Лоу изглежда впечатляващо. Американският актьор,

...
Дори и на 58, Роб Лоу изглежда впечатляващо. Американският актьор,
Коментари Харесай

Ежедневните навици, с които на Роб Лоу поддържа перфектна форма

Дори и на 58, Роб Лоу наподобява впечатляващо. Американският артист, добил известност през 80-те години, който е и продуцент, а напоследък и водещ на подкаст, разкри тайната за положителната форма, която съумява да резервира толкоз време.
 Средиземноморската диета - преимущества и изгоди за здраве и събаряне на непотребните килограми
Как да свалим насъбраните килограми към празниците

Средиземноморска диета за начинаещи

В скорошно изявление за списание Е! артистът, чиято последна роля е в кино лентата на Netflix - Dog Gone, споделя своите ежедневни хранителни привички. Като натъртва главно на диетата, която прецизно съблюдава години, в действителност десетилетия - диетата на Аткинс.

Този хранителен режим, който е възприеман и много спорно, стана прочут с ниския си прием  на въглехидрати, напомня Eat This, Not That. Което, от своя страна, води до бързи резултати при предпочитание за намаляване.

Роб дотолкоз възприема този вид диета като метод на живот, че даже става неин бранител и представител. " Предимсвото ѝ е, че не изисква чак токова съществено отношение. Дава ми опция да върша даже нещата, които обичам - като да вземем за пример да отида в някое заведение и да не се чудя какво избера от менюто ", изяснява Лоу.

" Интуитивно съблюдавам храненето по метода на Аткинс от години. И се усещам доста добре - поради ниското наличие и на въглехидрати, и на захар. А най-хубавото е, че това ми оказва помощ да дремя добре. А науката неслучайно споделя - повече сън за хубост. И освен, положителният сън въздейства и на мозъка и на психическото положение като цяло. "

Лоу прецизира че не е нужно човек да се лишава и от всичко, спазвайки режима на Аткинс. Той даже си има обичано лакомство - протеиновият шейк Atkins Iced Coffee Vanilla Latte. " Съдържа 15 грама протеин и също толкоз кофеин. А аз обичам кофеина. Пия го всеки следобяд към 16:30. "

Но няма по какъв начин и без физическа интензивност. Пред Men`s Health Роб Лоу споделя, че обича да спортува навън - от разходки и туризъм до сърф и голф.

" Един ден обричам на повдигането на тежести. Друг ден отивам на голф. Аз съм доста физически деен и даже се шашардисвам, в случай че не консумирам някъде физическата си сила. Дори изпадам в меланхолия, ставам латентен и нестимулиран ", споделя артистът. Тренировките са му приоритет, даже на фона на необикновено напрегнатия график, който върви с сполучливата кариера на актьор. Но и смята, че приблизително към 40 минути са изцяло задоволителни за поддържане на положителната форма.
 Кралица Летисия, диета, Николас Периконе и с какво се храни, с цел да наподобява толкоз добре
С какво се храни Летисия, с цел да наподобява толкоз добре

Тайните на испанската кралица

А на въпроса какво е почивен ден за него, Роб отговаря, че нормално наподобява като " кардио сесия за към 45 минути ". Но че е и почитател на положителната старомодна разходка.

" Разходките не са единствено за възрастни хора. Започнах постоянно да се разхождам и това ми носи огромно наслаждение ", споделя преди време актьорът пред GQ. " Всички знаем, че това е добре за телата ни, само че може да се изненадаме какъв брой добре повлиява и на душeвността. Преди мислех, че разходката е загуба на време. Но в този момент съзнавам какъв брой съм сбъркал и че положителната разходка е нещо ужасно ", приключва Роб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР