Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна

...
Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна
Коментари Харесай

Елизабет Хърли още изглежда страхотно по бански

Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето като че ли е спряло, продължава да наподобява все по този начин зашеметяващо - даже и по бански.

И самата тя очевидно си дава сметка за това. Затова и постоянно разгласява фотоси в Инстаграм с много нищожно облекло. Последната е единствено отпреди няколко дни. На нея звездата театралничи в моден наследник бански костюм в две елементи от снимачната площадка на новия си филм.

Актрисата, която е и някогашен супермодел, знае по какъв начин най-добре да застане пред камерата. Затова тя се е излегнала безгрижно на дивана, в поза, която идеално акцентира фигурата ѝ.



За новия си филм, Елизабет само разкри, че се снима на " слънчево " място. " Заснемането на безоблачен остров има своите плюсове ", гласи надписът към фотографията.

И по никакъв начин не е изненадваща реакцията на почитателите ѝ, които я отрупаха със суперлативи. " Страхотно ", написа един, до момента в който различен я назова " най-зашеметяващата ". Следващият пък показа, че " тъкмо по този начин наподобява една красива жена ".



И това напълно не е първият път, когато Елизабет споделя с почитателите си грабващи окото фотоси. Звездата е известна с това, че постоянно показва невероятната си фигура, без значение дали по бански или в красиви, секси тоалети.

Отношението на Елизабет към живота може да бъде ентусиазъм за доста дами на нейните години. И потвърждава, че не е нужно човек да е на избрана възраст, с цел да има вяра в себе си и непрекъснато да се изявява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР