Дори и децата знаят, че закуската е едно от най-важните

...
Дори и децата знаят, че закуската е едно от най-важните
Коментари Харесай

След събуждане: Не консумирайте никога тези храни

Дори и децата знаят, че закуската е едно от най-важните хранения денем, защото зарежда с сила за целия ден и ускорява метаболизма. 

В този ред на мисли има храни, които са извънредно нездравословни за ядене, откакто сте станали от сън. 

Ще се изненадате обаче какви артикули участват в този лист, възложен от foodpanda.

Ето и кои са тези храни:

Бял изгорял хляб  - Препеченият бял самун е по-малко евентуално да ви накара да се чувствате по-пълноценно спрямо пълнозърнестия самун, защото той е със доста по-малко потребни субстанции.

Масло или маргарин  - Тази алтернатива за закуска може да бъде калорична, изключително в случай че смесите мазнини с въглехидрати.

Плодове  - Ако просто смесвате плодовете, естествените захари се освобождават от вътрешността на клетките и се трансформират в " свободни захари ". Поради тази причина яжде единствено по един тип плод на хранене.

Захарни зърнени храни  - Повишават равнищата на глюкозата в кръвта, а това може да докара до къс изблик на сила, само че това ще продължи единствено за дребен интервал от време.

Концентриран портокалов сок  - С високо наличие на фруктоза, което може да докара до скок в равнищата на кръвната Ви захар. Вместо да пиете съсредоточен портокалов сок, изяжвайте целия плод.

Тестени изделия  - Всички знаем какъв брой са вкусни мекиците и палачинките, само че те не ни доставят нищо повече от по-висок холестерол и прелестно чувство на небцето.

 

zdrave.to
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР