Дори и да ви се струва, че твърде гримираните и

...
Дори и да ви се струва, че твърде гримираните и
Коментари Харесай

Качествата, които привличат мъжете

Дори и да ви се коства, че прекомерно гримираните и " наточени " девойки са по-желани, вижте кои са действително качествата, които мъжете избират, когато би трябвало да предпочетат съответна жена.

Въпреки нашествието на изкуствените мигли, вежди, гърди, коси и какво ли още не, става известно, че мощният пол избира до себе си да има естествена жена.

Също по този начин, съгласно статистиките, мъжете доста ненавиждат несъразмерния грим. В изследванията господата слагат преди всичко в отрицателната статистика прекомерно " намазаните " дами. В същото време обаче те харесват гримираните дами, само че не прекомерно нападателно.

Така че, използвайте грим, само че деликатно, с цел да наблегнете чертите си и да скриете несъвършенствата, само че не и да се видоизмените. Помнете, че мъжете търсят естествената хубост в дамата.

 Снимка 236907

Оказва се, че множеството мъже намират умните дами за по-секси. Може би някоя хубавица ще завоюва за една нощ, само че знайте, че на подсъзнателно равнище мъжете постоянно си избират девойки за сериозна връзка, които са интелигентни и на които може да се разчита.

Решителността на дамата е още едно от качествата, които мъжете търсят в партньорката си. Повечето мъже не обичат да мислят за дребните елементи, те избират да разчитат на дамата до себе си да се оправи с тях.

Когато става въпрос за съществени връзки, мъжете избират уравновесената жена. Твърде прочувствената дама е склонна да трансформира постоянно настроенията си, което е объркващо за мощния пол. Мъжете бягат от истеричните госпожици като демон от тамян.

След естествената хубост, може би увереността е най-важното качество, което мъжете търсят на подсъзнателно равнище в дамата. Уверените дами са впечатляващи и секси. Те не се двоумят за всяко решение в живота си и са по-склонни да простят и да вършат взаимни отстъпки във връзката.

И не на последно място е усмивката. Едно от най-предпочитаните качества в една жена е тя да бъде ведра и усмихната. Намръщените дами работят отблъскващо на мъжа и го карат да се тормози. Хубавата усмивка е ключ към всяко сърце.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР