Дори и да сте от жените, които не си падат

...
Дори и да сте от жените, които не си падат
Коментари Харесай

Шест причини да правим секс по светло

Дори и да сте от дамите, които не си падат изключително по размяната на милувки измежду бял ден, помислете още веднъж какво е по-важно за вас. Това да не видят стриите от бременността, целулита по дупето, прекомерно кльощавите ви крайници или това да сте щастливи и по-здрави. Правете секс, по което време ви свари желанието, оргазмът по ярко си има своите прерогативи.

Премахва напрежението
Сексът оказва помощ за намаляването равнищата на напрежението. Ако упражненията с надълбоко поемане и издишване не оказват помощ, пробвайте с любене в светлата част на деня. Не споделям да се чупите от работа, само че може да изядете десерта преди вечеря. По време на плътска фамилиарност тялото ни създава допамин, който бори нервното напрежение, ендорфин – хормона на щастието, и окситоцин – хормон, отделящ се от хипофизата и повишаващ желанието ни.

Намалява кръвното налягане
Прегръдките и сексът понижават диастоличното кръвно налягане (налягането в кръвоносните съдове сред ударите на сърцето). Така че забравете за компактно спуснатите пердета и загасените лампи – правете обич и по ярко.

Укрепва имунната система
Всички знаем какъв брой е гадно да си със запушен нос през лятото. Да те боли гърло и да кашляш. Сексът е предварителната защита против ненавременните грипове и други здравословни проблеми в жегите. Той укрепва имунната система. Нивата на антигена имуноглобин А, който бори настинките, се усилват по време на секс.

Сърцето е по-здраво
Занятията сред чаршафите горят освен калории, само че и усъвършенстват здравето на сърцето. Изследователи от Института по изследвания в Ню Ингланд са изследвали резултата на секса върху този орган. Заключението от проучването е, че съвсем няма късмет 45% от мъжете да се сблъскат със сърдечносъдови болести. При дамите няма сходно потвърден резултат.

Облекчава болката
Ако страдате от мигрена или от друга болежка, то тогава правете секс, даже и да не ви е до това. Американският лекар Джордж Ърлич е експерт по артрита твърди, че пациентите му, които вършат по-често секс, имат по-редки мъчителни пристъпи, породени от болестта.

Заздравява тазовите мускули
Сексът употребява няколко мускулни групи, до момента в който се случва. В това число и тези на таза, на гърба, на кръста. Освен това честият секс оказва помощ за здравето на пикочния мехур и функционалността на червата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР