Дори и да обичате да си правите селфита, докато сте

Дори и да обичате да си правите селфита, докато сте ...

Кои са най-дразнещите снимки в социалните медии през лятото?.


Дори и да обичате да си правите селфита, докато сте на почивка, не ги пускайте във Facebook, защото ще подразните приятелите си. Анкета разкри, че повечето хора се изнервят от подобни кадри, съобщи Метро.

Цели 73% от анкетираните от застрахователна компания са казали, че мразят да гледат чужди снимки от почивка в интернет. Въпреки това 77% от хората качват такива снимки в профилите си във Facebook. Всеки пети го прави, за да покаже къде е бил, но една десета искат да накарат другите да им завиждат.

лято жена снимки iStock

Почивката за повечето хора е време, през което се откъсват от ежедневието. Това обаче не се отнася до социалните медии. Отдавна отминаха дните, когато почиващите виждаха снимките си чак когато се приберат в къщи. Сега споделяме спомените си от ваканцията веднага щом нещо се случи и с много по-голям кръг приятели и роднини.

Според анкетата най-непопулярните снимки са тези на краката на плажа.
.month-theme .image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август 10 човешки храни и напитки, опасни за здравето на котките Тайният живот на домашните любимци 10 човешки храни и напитки, опасни за здравето на котките 10 начина, по които кучетата изразяват любовта си Тайният живот на домашните любимци 10 начина, по които кучетата изразяват любовта си Карл Лагефлед е бил обсебен от котката си Тайният живот на домашните любимци Карл Лагефлед е бил обсебен от котката си Прочети още

Източник: edna.bg