Дори и да не сте част от мрежата на TikTok,

...
Дори и да не сте част от мрежата на TikTok,
Коментари Харесай

TikTok вайръл идеи за подаръци: Топ 10 за 2021

Дори и да не сте част от мрежата на TikTok, то сигурно множеството към вас са. С наближаването на празниците, като се изключи че както всяка година, от всички страни звучат едни и същи коледни песни, всички започваме да си задаваме и едни и същи въпроси – „ Какво да подаря на… “. И тъкмо тук, множеството от нас забиват, тъй като концепциите за дарове липсват. 

За да улесним празниците, идваме на помощ (досущ като Коледни елфи) със лист на топ 10 с най-viral концепциите за дарове, които открихме в TikTok.

via GIPHY

Виж повече тук: Мъже споделят в действителност какви дарове желаят за Коледа и УАУ... записвайте си концепциите!

1. Електрическа запалка за свещи

Вярваш или не, тъкмо това е една от най-тренди концепциите за подарък. Намират се елементарно. Цените им са допустими и варират сред 15 лева и 40 лева в множеството случаи, а разнообразието им е огромно.

2. Каракул якета и суитчъри

Топли, меки, пухкави и обемни – съвсем нищо не крещи „ Коледа “ повече от тях, а и са извънредно съвременни през този сезон.

3. Настолна мини прахосмукачка

Особено подобаваща за тези от нас, които обичат да прегрешават с чипс пред компютъра или в колата. В Amazon е цялостно с тях. Цените им стартират от 12$.

4. Интелигентен бележник за многократна приложимост

Това е измежду нашите любимци! Използва се елементарно, а писмените записи могат да се трансферират в Гугъл Drive, Dropbox и iCloud.

Виж повече тук: Изневяра по Коледа! Това са най-популярните неистини, които ще употребяват!

5. Шоколадови бомби

Идеално за всички, които обичат да прекаляват със сладкото около празниците. А и кой не обича шоколад? Определено са едно от “to do ” нещата в нашия коледен лист.

6. SkinCare Мини ледник (преносим)

Признаваме си, че това беше нещо ново за нас. Оказва се, обаче че е една от най-viral концепциите и мацките зад океана са луди по този тренд. Буквално се употребява, с цел да поддържа козметиката студена/охладена.

7. Преносима подложка за лаптоп/мини бюро

Работата и образованието от у дома могат да бъдат неуместни, когато нямате бюро. Има огромен избор от готини дъски, които побират преносим компютър, пад за мишка и мишка и настрана имат подложка за телефон. Цените им са към 70 лева макс в общия случай.

8. Тостер със сензорен екран 

Фенси тостер, който е инспириран от тренда всеки да си споделя закуската в Instagram. Избираш сред десетина стратегии и закуската ти е подготвена за снимане (вероятно и за ядене) след няколко минути. Лошото тук е, че цените в Amazon са към 250$.

9. Безжичен Bluetooth караоке микрофон

Никой няма потребност от цялостен караоке бар, с цел да се забавлява добре с другари. Този Bluetooth микрофон може да се свърже безжично към телефона на всеки. Цените стартират от 45 лева

10. Unicorn Fruit Whipped Body Butter

Потребителите на TikTok се кълнат, че този еликсир за тяло е ТОП и поддържа кожата им гладка и еластична. Ярките цветове вършат опаковката занимателна, а всеки артикул ухае прелестно и ти идва напряко да го изядеш. 

Изображение: https://www.istockphoto.com/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР