Дори и да не обичате да ходите с по-официални облекла,

...
Дори и да не обичате да ходите с по-официални облекла,
Коментари Харесай

Как се връзва папийонка?

Дори и да не обичате да ходите с по-официални дрехи, а по-скоро сте почитател на ежедневния жанр, това не значи, че не би трябвало да сте осведомени с това по какъв начин се връзва папийонка или вратовръзка.

Връзването на папийонка не е по никакъв начин комплицирано, в случай че следвате насоките, които през днешния ден ще ви дадем.

Ако сте почитател на стилните мъже като Джеймс Бонд или просто желаете да се вживеете в ролята на артист от Мъже в черно, тогава ето и малко управление по какъв начин да си сложите папийонка и да блеснете със своя съвършен фешън почерк.

И по този начин, сложете вашата папийонка към врата, като тук е значимо край А да бъде с към 5 сантиметра по-дълъг съпоставяне с другият край Б;

След това кръстосайте двата края - А върху Б и го изтеглете, тъй че той да се получи под клупата;

След това добре сгънете край Б, тъй че да се получи присъщия възел по средата, който се получава на папийонките;

Следва да завържете край А, тъй че да бъде над възела, който сте оформили току-що;

След това дръжте деликатно мястото, като прегъвате по едно и също време на две края на А и след това го пъхнете под възела на папийонката;

 Връзване на папийонка Снимка: stokpic/Pixabay.com

Нагласете папийонката, тъй че да ви харесва и да седи идеално, като за задачата издърпайте малко двата края и затегнете финално възела, с цел да я фиксирате.

Разбира се, че в случай че не сте правили това до момента, може и да не ви се получи идеално връзването от първия път, само че с малко процедура от ваша страна ще ви се получи и скоро ще можете да вършиме това идеално.

Важното е да се упражнявате, а не да опитате веднъж и да се откажете по-късно. С няколко тренировки и с нашето малко управление, ще можете елементарно и бързо да се научите да вършиме това. Може да носите папийонка, когато отивате на бизнес среща, сантиментална вечеря, изявление за работа или на специфичен мотив - постоянно ще изглеждате ужасно!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР