Дори и да не искаме да си го признаем, всяка

...
Дори и да не искаме да си го признаем, всяка
Коментари Харесай

6 знака, че трябва да го зарежете

Дори и да не желаеме да си го признаем, всяка от нас най-малко един път се е чудила дали не е по-добре да прекратим връзката си. Понякога, това се дължи на някоя глупава постъпка, само че в това време има и моменти, когато той в действителност си го заслужава. Днес ви представяме 6 знака, че би трябвало да го зарежете, преди да е станало прекомерно късно и да започнете да съжалявате.

Всяка жена желае да откри мъж, който да я обича и цени. Докато търсите, е допустимо да попаднете на хора, които ще ви разочароват и наранят, предават от iwoman.bg. Ако забележите, че той единствено ви губи времето и не е верният за вас, продължете с усмивка напред в търсене на подобаващия. Със сигурност не е лесна задача да си тръгнете, когато желаете да останете. Затова има няколко знака, които ще ви подскажат, че е време да сложите край. Вижте кои са те:

1. Не ви дава отговор в точния момент
Ако дълго време не дава отговор на известията ви, просто спрете да му пишете. Уверяваме ви, няма прекомерно ангажиран човек. Всеки ще откри време за вас, стига да има желанието да го направи. Не се заблуждавайте, че той е извънредно зает и непрекъснато е на работа. Щом не сте приоритет в живота му, просто си тръгнете.

2. Говори непрекъснато за секс
Ако всичките ви диалози са на тематика секс, то той може би поддържа връзки с вас единствено с цел да ви вкара в леглото. Това значи, че се интересува от тялото ви, а не от това какъв човек сте. Може би се чувствате добре, тъй като прави жестове и похвали, само че щом знаете с каква цел, просто го оставете и намерете човек, който ще оцени характера ви също толкоз, колкото и тялото ви.

3. Не ви обръща внимание
Ако забелязвате, че постоянно си написа с другари в обществените мрежи, само че не намира време да ви отговори или да излезе с вас на разходка, просто го зарежете. Не заслужавате мъж, който ви е сложил на последно място в листа си с цели. Ако постоянно отсрочва срещите ви с глупави оправдания, то той просто няма предпочитание да прекарва времето си с вас, само че не желае да ви го каже непосредствено.

4. Чувствате се некомфортно, когато поддържате връзка с него
Няма никакъв смисъл да продължавате тези връзки, в случай че се чувствате некомфортно, когато сте с него. Ако не можете да бъдете себе си пред този мъж, губите времето си. Напълно обикновено е да се чувствате нервни, когато сте към индивида, който харесвате, само че не и некомфортно.

5. Често ви подлага на критика
Ако той не може да одобри минусите ви, вие в никакъв случай няма да се чувствате добре в компанията му. Трябва да откриете човек, който може да обикне всеки един ваш дребен минус, а не подобен, който се пробва да ви промени. Уверяваме ви, ще намерите този мъж. Но това ще се случи, откакто зарежете този, който желае да промени всичко във вас, с цел да ви харесва.

6. Държи се зле
Ако постоянно плачете и се чувствате извънредно откакто сте били с него, оставете го. Очевидно той не дава отговор на упованията ви и непрекъснато ви разочарова. Не би трябвало да позволявате на мъж да управлява възприятията ви. Щом той се държи извънредно в този момент, това ще продължи и в бъдеще, а никоя жена не заслужава да се усеща недооценена и засегната. Дори да мислите, че нещо ще се промени, знайте, че това няма да се случи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР