Дори и да не го признават, мъжете се страхуват от

...
Дори и да не го признават, мъжете се страхуват от
Коментари Харесай

Най-големият страх на мъжете в секса

Дори и да не го признават, мъжете се опасяват от първата непосредственост с нова партньорка, не по-малко от самата нея. Съществуват куп аргументи, заради които дамата заобикаля или отсрочва първата полова нощ за по-нататък. Страхът, че мъжът против нея ще се възползва от слабостта ѝ и ще избяга, разнообразни морални правила, терзания, свързани с фигурата, подозрения за избора или просто колебливост, написа flagman.bg. Всяка млада жена има най-малко десетина " оправдания " да отсрочи за неопределен срок първата непосредственост с нов другар. Мъжете буйно желаят да се озоват в леглото на новата си другарка, колкото се може по-бързо, само че все пак сърцето им се терзае от страхове и паники.
Най-голямото и главно терзание на всеки мъж в секса е страхът от неуспех
Мисълта, че могат да се окажат неспособни в леглото, преследва непроменяемо мощната половина на човечеството в фантазиите ѝ за телесни удоволствия. Всеки мъж е претърпял най-малко една любовна нощ, запечатала се вечно в съзнанието му с кодовото име " засечка ". При по-възрастните повода нормално е обвързвана с годините, до момента в който при по-младите неуспехът е от терзания по какъв начин ще се оправят този път.

Осем от 10 случая на импотентност при мъжете са с психическа основа. Все в миналото се случва мъжът да се провали в леглото като аргументите за фиаското са най-различни - физическа отмалялост, превъзбуда или мощен стрес, огромна доза алкохол. Като се прибави нетактичността на партньорката и отрицателната ѝ реакция, съпроводена с язвителни забележки, напрежението сред двамата се нагнетява още повече. А какъв брой наслада изпитва мъжът, когато достави наслаждение на своята държанка. Нейните буйни въздишки и стонове усилват още повече физическите му чувства. Ако той е желал да ѝ подари разтърсваща любовна нощ, а в последна сметка нищо не се получило, за което е окарикатурен от нея, прекарването се трансформира в психическа контузия. Към нея се прибавя и паниката дали тя няма да опише за случилото се на общите познати. По-страшното е, че споменът за неуспеха ще продължава да нагнетява терзания и при последващи любовни нощи с други дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР