Дори и да не го признават, мъжете се страхуват от

...
Дори и да не го признават, мъжете се страхуват от
Коментари Харесай

Кой е най-големият страх на мъжете в леглото

Дори и да не го признават, мъжете се опасяват от първата непосредственост с нова партньорка, не по-малко от девойките, прохождащи в любовта. Какво е любовта? Отговорът е друг според от гледната точка, дали тя е на мъж или жена. Романтика, кино, разходка в парка на лунна светлина, семейство, деца - дават отговор дамите. В очите на мъжете ще забележите необикновен пламък - в съзнанието им се завихрят бурни любовни нощи със буйни партньорки.

Мечтите и действителността рядко се покриват.
Съществуват куп аргументи, заради които дамата заобикаля или отсрочва първата полова нощ за по-нататък. Страхът, че мъжът против нея ще се възползва от слабостта й и ще избяга, разнообразни морални правила, терзания, свързани с фигурата, подозрения за избора или просто колебливост. Всяка млада жена има най-малко десетина "оправдания " да отсрочи за неопределен срок първата непосредственост с нов другар. Мъжете буйно желаят да се озоват в леглото на новата си другарка, колкото се може по-бързо, само че все пак сърцето им се терзае от страхове и паники.

Най-голямото и главно терзание на всеки мъж в секса е страхът от неуспех.
Мисълта, че могат да се окажат неспособни в леглото, преследва непроменяемо мощната половина на човечеството в фантазиите й за телесни удоволствия. Всеки мъж е претърпял най-малко една любовна нощ, запечатала се вечно в съзнанието му с кодовото име "засечка ". При по-възрастните повода нормално е обвързвана с годините, до момента в който при по-младите неуспехът е от терзания по какъв начин ще се оправят този път.

Всичко се случва сред двама
Осем от 10 случая на импотентност при мъжете са с психическа основа. Все в миналото се случва мъжът да се провали в леглото като аргументите за фиаското са най-различни - физическа отмалялост, превъзбуда или мощен стрес, огромна доза алкохол. Като се прибави нетактичността на партньорката и отрицателната й реакция, съпроводена с язвителни забележки, напрежението сред двамата се нагнетява още повече. А какъв брой наслада изпитва мъжът, когато достави наслаждение на своята държанка. Нейните буйни въздишки и стонове усилват още повече физическите му чувства. Ако той е желал да й подари разтърсваща любовна нощ, а в последна сметка нищо не се получило, за което е окарикатурен от нея, прекарването се трансформира в психическа контузия. Към нея се прибавя и паниката дали тя няма да опише за случилото се на общите познати. По-страшното е, че споменът за неуспеха ще продължава да нагнетява терзания и при последващи любовни нощи с други дами. Възможно е и непрекъснато повтаряне на обстановката по схемата "вълнение - засечка - подигравка ". Само 2-3 сходни случая са задоволителни да убедят мъжа в половото му "безсилие " и да го принудят да търси избавление в разнообразни национални илачи за полова мощност и афродизиаци. А душевата рана не може да се излекува с медикаменти, предопределени за физическото тяло. Несполучилият ухажор има нужда от сериозен психоанализ при добър експерт. Сам не е в положение да разбере и осмисли същинската причина за половото изтощение. Той е податлив да упреква за неуспеха си нечистата околна среда, непълноценното хранене, болести на половите органи и какво ли не. Доста постоянно след сходен случай представителите на мощния пол се затварят в себе си и престават да търсят женска компания. Не са малко забавните и привлекателни мъже, претърпели полови "инциденти ", засегнати грубо от своите партньорки. Поради нанесената им психическа контузия те стартират да заобикалят дамите и в продължение на няколко години се лишават от полови контакти поради увереност че не могат да задоволят полово жена.

Проблемът е плод на фантазията им, способна да трансформира живота им в пъкъл
За страдание някои от мъжете, претърпели неуспех в леглото, вземат решение да търсят разтуха в алкохола, с което още повече задълбочават казуса си и на физиологично равнище. В началото пиенето им оказва помощ да се провиснал и да освободят напрежението. Скоро обаче те стартират да заплащат със здравето си, с цел да си обезпечат малко душевно успокоение и за няколко минути да осъществят сексуален акт. При сходен метод на живот обаче, единствено за няколко години те в действителност могат да изгубят половата си функционалност.

Всичко е в нейните ръце
Идеалният вид за решение на казуса е да срещнат подобаващата жена, която да подходи към тях с схващане и да им помогне да върнат вярата в себе си и в потентността си. Вероятността за такава среща обаче не е толкоз огромна. Покрай мъжа страдат и околните му и неговата краткотрайна партньорка. Сексуалната незадоволеност се трансформира в неуправляема експанзия против всички в близост. А толкоз доста зависи от дамата, която по-често избира лекия път - на упрека и унижението на по този начин наречения "силен пол ".

Е, по какъв начин да се държим, че обичания постоянно да е убеден в качествата си?
Не крийте удоволствието, което ви подаряват неговите действия, жестове и милувки. Налага се от време на време да поемете развиването на нещата в свои ръце. Предложете му да пробвате нещо ново. Женската фикция е благонадежден асистент в любовта и най-страстните преживявания. Секс на свещи, във ваната, в гората, сексуален масаж, източни техники, възбуждаща храна... Възможностите са неограничени.
Направете всичко, което ви подсказва интуицията. Въпреки това, не постоянно е допустимо да предпазите мъжа до вас от неуспех, само че можете да му помогнете. Въоръжете се с самообладание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР