Дори и да има свое мнение, не отива на един

...
Дори и да има свое мнение, не отива на един
Коментари Харесай

ГЕРБ: Радев ревнува успехите на Борисов

Дори и да има свое мнение, не отива на един президент да подронва престижа на Народното събрание. Само човек, който не е бил в тази институция, може да каже, че парламентарната република е атрофирала. Това съобщи в предаването "Офанзива " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

Напротив, страната се намира в доста положително положение – у нас може да се прави бизнес, има финансова непоклатимост, цяла Европа гледа на България с положително око. На фона на всичко това не виждам какви са претекстовете на президента да подронва престижа на страната. Да поставяш под въпрос демократичните устои на страната, е безусловно пагубно, сподели Ненков.

Първостепенното предопределение на президента е да е надпартиен, не трябва да оставаме с усещането, че припокрива говоренето на опозиционните партии. Това не приказва добре за президента.

Очевидно е, че има доста добра стиковка сред президента и Българска социалистическа партия, уточни депутатът от ГЕРБ. Според Ненков думите на Румен Радев, че това, че той е научил от медиите за поканата за посещаване на турския президент Реджеп Ердоган у нас, е засегнатост за България, издават ревнивост поради това, че Борисов е добре признат от европейските водачи.

Според депутата от ГЕРБ триумфите на премиера нервират президента. Съмнявам се, че тези, които приказват за трети пол, са чели Истанбулската спогодба.

Джендър значи обществен пол. В конвенцията се споделя, че в случай че има жена, която не се усеща жена, те не би трябвало бъде дискриминирана, разяснява Ненков. За тази седмица новината е, че Българска социалистическа партия внесоха подписи за референдум. Това е покъртително и лицемерно, съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР