Дори и да е имал намерение някога да се завърне

...
Дори и да е имал намерение някога да се завърне
Коментари Харесай

Кой член на кралското семейство ще последва Хари в САЩ

Дори и да е имал желание в миналото да се завърне да живее в родината си, след автобиографията и документалното риалити за Netflix това надали ще е допустимо. За сметка на това е прекомерно евентуално принц Хари да се снабди с родственици от личното си семейство в Съединени американски щати.
 Принц Хари, Меган Маркъл и наличието им на втората женитба на Елън Дедженерис, и Порша де Роси
Изненадващата демонстрация на принц Хари и Меган

След седмици мъртвило

Хари живее към този момент съвсем три години в Монтесито със брачната половинка си Меган Маркъл и двете им деца - тригодишния Арчи и едногодишната Лилибет. И може би скоро ще имат компания в съседство под формата на братовчедката на Хари принцеса Йожени, и фамилията й.

Близки още от деца, принцът ще е доста благополучен, в случай че Йожени и брачният партньор й Джак Бруксбанк решат да смеят Англия за Калифорния. И интензивно я убеждава в това, пишат от Daily Mail.

Според вестника, концепцията изобщо не е непозната на 32-годишната щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Само преди седмица тя заяви, че е бременна още веднъж. Тя и Бруксбанк са родители на Огъст, който ще навърши две годинки на 9 февруари.

Хари и Меган живеят в Монтесито, където са близки съседи с Елън Дедженерис, Орландо Блум и Кейти Пери, както и Опра Уинфри. Ако дойдат в Калифорния, принцеса Йожени и Бруксбанк най-вероятно ще изберат западен Холивуд за собствен дом.

Така ще ги разделят 90 минути с кола за разлика от актуалните 15 часа със аероплан. Принцеса Йожени не е работещ член на кралското семейство, което значи, че тя и брачният партньор й сами заплащат за жилището си. И могат да изберат то да е в Калифорния, в случай че там двете им деца ще са по-щастливи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР