Дори и 20 години след смъртта на принцесата на народа

...
Дори и 20 години след смъртта на принцесата на народа
Коментари Харесай

Още от тайните на кралското семейство: Коя е играчката, която принцеса Даяна забранила на принцовете да си играят с нея

Дори и 20 години след гибелта на принцесата на народа Даяна към момента всеки поглежда с любознание всичко написано за нея. Хората непрестанно описват мемоари за нея и кралското семейство, а казаното от тях незабавно става сензация. Ново разобличаване за фамилията на Даяна и Чарлс направи художникът и антрополог в Мелбърн – Мъри Уокър. Пред nowtolove.com.au той показа,че се е срещнал с принцесата и брачният партньор й принц Чарлз още през 1985 година

Те посетили Мелбърн във връзка 150-годишнината от празненствата на страната. Там Мъри бил куратор на Великата галерия на Виктория и развел кралското семейство из сбирката от сувенири.

По време на обиколката те се спрели в детската секция. Там принцеса Даяна се вгледа в група играчки, които били изплетени, само че в това време телата им изглеждали като на голи хора.

Мъри си спомня, че принцесата споделя, че макар обстоятелството, че е израснала с сходни играчки, тя няма да разреши на принцовете Уилям Хари, да играят с сходни.



„ Не ми е разрешено да имам голи играчки в фамилната детска стая “, това показа Мъри, цитирайки Даяна.

„ Тя сподели, че има комитет или консултант или нещо такова и сподели: „ Изглежда, че е расистка да имаш нелепости “, споделя още художникът.



Мъри си спомня също, че Диана приказва непретенциозно за компликациите, които изникват пред родител, който не може да бъде с децата си 24 часа в денонощието.

„ Това е една от тези мемоари, които в никакъв случай не съм съумял да изоставя “, приключва описа си Мъри.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР