Дори да се състави правителство, то едва ли има хоризонт

...
Дори да се състави правителство, то едва ли има хоризонт
Коментари Харесай

Политолог: Дори да се състави правителство, то едва ли има хоризонт повече от месец

" Дори да се сформира държавно управление, то надали има небосвод даже повече от месец ", предвижда пред политологът и учител в Университета за национално и международно стопанство Александър Димитров.

" Това е извънредно нежно закрепена коалиция. Тя безусловно зависи от неутрално закрепени електрони. 6 месеца са доста отдалечен небосвод. 6 месеца едвам изкараха в много среда на съгласие ", разяснява той.

" Паралелно с опитите да се набере поддръжка се вижда и противоположният развой – в техните редици да има разколебани – да се обезпечи или да не се обезпечи подкрепящо болшинство ", добави политологът.

Според Димитров, похватите не вършат чест на огромна част от политическите сили, а съставящите нов кабинет пишат стратегия " на крайник ".

" Парламентът е изцяло разграничен по тематиката с хартиените бюлетини ", означи политологът.

" С оглед на практиката да има непрестанно проблеми с хартиения избор, изсветляването е допустимо тъкмо посредством машинното гласоподаване. "

" Политическа партия е електорална групировка, зародила по съответен мотив и придобила значителност в избори. Тя няма извънпарламентарен живот. Ако не поддържат наличие във властта, мъчно може да си ги представим като действително оцеляващи на политическата сцена ", разяснява Александър Димитров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР