Дори да не се интересуваме от американския политически живот, популярността

...
Дори да не се интересуваме от американския политически живот, популярността
Коментари Харесай

Александрия Окасио-Кортес като героиня на комикс

Дори да не се интересуваме от американския политически живот, известността на Александра Окасио-Кортес няма по какъв начин да ни подмине. Родена в Бронкс и до неотдавна работила като сервитьорка, в този момент 29-годишната жена е най-младият член на Долната камара на американския Конгрес.
 Снимка 409109

Този факт обаче не е единственият й плюс - Окасио-Кортес съумя да върне интереса на младите към политиката и бъдещето на Съединени американски щати не без помощта на обществените медии, както и на личната си харизматична личност. Вдъхновени точно от нея, Devil " s Due Comics пускат комикс, в който тя е основната героиня. Ще се продава през май.
 Снимка 409111

Целта му е да ирония на политиката във Вашингтон, само че корицата ясно декларира на коя страна са основателите му - Окасио-Кортес е изобразена пред Капитолия, стъпила върху слон в явно недобро здраве (слонът е знак на Републиканската партия на САЩ).
 Снимка 409110

На различна корица пък 29-годишната членка на конгреса е в ролята на супергероиня. " Може да не сме съгласни с всичките й възгледи, само че се вълнуваме от глътката пресен въздух в Конгреса, " разясняват от Devil " s Due Comics и разясняват, че Александра Окасио-Кортес няма визия за съществуването на комикса и не е обвързвана с неговото издаване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР