Дори да направим най-добрите мерки в България, когато спрат да

...
Дори да направим най-добрите мерки в България, когато спрат да
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Занули ли се износа, ни чака тежка икономическа ситуация

”Дори да създадем най-хубавите ограничения в България, когато спрат да работят автомобилните фабрики в Германия и нашият експорт бъде занулен в идващите няколко месеца, това ще докара до доста тежка икономическа обстановка ”.
Ганев посочи пред БНР, че най-важното нещо, което би трябвало да се гледа сега, са знаците за безработица и да могат да се задържат оптимално доста хора на работните им места: " Представете си какъв брой тежък развой ще бъде разпределението на трудовия пазар по-късно ".

В политически проект Ганев разяснява, че не чака доближаване на позициите на президента Румен Радев и държавното управление: " В подобен тежък миг за обществото - освен в стопански, само че и в обществен проект, доста по-трезво би било хората да чуят ограничения, които се поддържат от всички институции, тъй като по този начин доверието към тези ограничения и тяхното съблюдаване би бил по-ефективно ". По думите му президентът не се е решил на този вид.

Според него Българска социалистическа партия е доста дейна с разнообразни оферти за различни ограничения, тъй като след рецесията ще има обществено неодобрение от резултатите от ограниченията, подхванати от ръководещите, и гневните хора ще търсят собствен политически изразител:

" Опозицията и президентът желаят да станат законен изразител на това неодобрение - като кажат, че те са предложили други възможности, само че държавното управление не ги е послушало ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР