Дори честванията в памет на Даяна не стоплиха отношенията между

...
Дори честванията в памет на Даяна не стоплиха отношенията между
Коментари Харесай

Без надежда за сдобряване: Арктически ледове разделят принцо...

Дори честванията в памет на Даяна не стоплиха връзките сред двамата братя. Както е видно, те са доста по-дистанцирани откогато Хари отпътува оттатък океана. След брака си с Меган и редицата изявленията, в които те приказват за дискриминация и надменно отношение, Уилям очевидно е почувствал персонална засегнатост и много е понижил срещите с брат си Хари.

Знаем, че и двамата са мощно привързани към загатна за Даяна и демонстрират почитание, само че тази година даже и тя не съумя да ги сдобри, алегорично казано.

Официално бе оповестено, че братята няма да бъдат част от събитията, отбелязващи 25 години от кончината на лейди Даяна, а и двамата ще почетат паметта й сами, в стеснен кръг, само че настрана един от различен.

За доста от почитателите им е ясно, че техните другояче близки преди връзки са извънредно обтегнати и към този момент това е необратимо.

Експертът Ингрид Сюърд допуска, че херцогът на Кеймбридж се притеснява, че към този момент липсват благоприятни условия за помиряване. Според източника, принц Уилям има вяра, че не може да направи нищо повече, с цел да позволи разногласията с по-малкия си брат.

„ Двете момчета в никакъв случай не се разбираха. Те дадоха дружно телевизионни изявленията за взаимните си каузи, подигравайки се един на различен, само че в никакъв случай не са били положителни другари “, отбелязва специалистът пред Express.

Сюърд сподели още, че Кейт Мидълтън от дълго време се пробва да работи като миротворец и да поддържа връзка със семейство Съсекс.

„ Уилям постоянно се е грижил за Хари, той усеща, че сега не може да направи нищо друго. Вместо това той се концентрира върху това, което знае, че може да реализира, вместо да губи време за неща, които не може да промени. Той знае какво го чака и знае какъв брой е мъчно, само че благодарение на Кейт и поддръжката на татко си, принцът на Уелс, той остава положителен и оптимист за бъдещето си “, сподели специалистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР