Дори ако връзката ви е истински стабилна, всяка двойка преминава

...
Дори ако връзката ви е истински стабилна, всяка двойка преминава
Коментари Харесай

3 проблема, с които всяка двойка се сблъсква поне веднъж

Дори в случай че връзката ви е същински постоянна, всяка двойка минава през " коловози ". Ето три най-често срещани проблеми - и по какъв начин да излезете от всеки, по-силни от всеки път.
Автопилотът
Проблемът: Животът е станал много еднотипен и през днешния ден и вие и сътрудникът ви споделяте същата дневна стратегия " ядете, спите, работите, повтаряте. Това положение, сходно на зомбита, стартира да ви слага под въпрос жизнеността на вашите взаимоотношения.
Как да се справите: Стъпка 1: Планирайте нещо забавно, занимателно и необикновено, което ще ви извади от зоната ви на комфорт. Пътувайте до екзотична дестинация, избягайте без проект или каквото друго ви хрумне. Стъпка 2: Започнете нова седмична традиция, която ще ви разреши да се свържете още веднъж. Може би това е Тако вторник, или може би просто пиете чаша кафе на терасата. Важното е новото нещо да доставя наслаждение и на двама ви.
Проблемът със секса
Проблемът: Фазата на медения месец е завършила и към този момент ви е доста комфортно дружно – изключително като придавате приоритет на съня и релаксацията. Така сексът остава на назад във времето.
Как да се справите: Просто го правете. Дори първоначално да ви се коства, че би трябвало да положите доста старания, с цел да го извършите, с времето ще осъзнаете, че имате потребност от удоволствието, което ви носи секса с обичания човек. Просто тялото ви има потребност от време, в което да си пипомни какъв брой хубаво е.
Проблемът: Кръстопът
Проблемът: връзката ви е достигнала кръстопът във връзка с значим стадий, без значение дали става въпрос за това да заживеете дружно, да се преместите в нов дом, да се ожените или да имате дете. Не сте на една и съща страница и ви предизвиква злополучие.
Как да се справите: Както при всички неща, по този начин и в любовта и романтиката, един отворен, почтен диалог е първият въпрос на бизнеса. Кажете на колегата си какво желаете, както и аргументите, заради които сте го поискали, и поискайте той да ви отвърне със същата искреност. Ако консенсусът след този диалог е, че желаете напълно разнообразни неща - и никой от вас не демонстрира признаци на компромис - може би е уместно време да изследвате препоръките на двойките... или напълно да прекратите връзките си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР